Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Gratis fodboldfest: Se Tøffe, Tantholdt og Gravesen spille i Aarhus

Af Jonathan Sten Drivsholm
UNICEF CUP blev senest afholdt i 2019. I år vender den velgørende turnering tilbage 17. september i Ceres Arena.
UNICEF CUP blev senest afholdt i 2019. I år vender den velgørende turnering tilbage 17. september i Ceres Arena.

Stig Tøfting forventer uden tvivl at løfte pokalen på hjemmebane i Ceres Arena, men måske ender den kommende Vild med Dans-vært Martin Johannes Larsen tørre ‘Plæneklipperen’?

Hvordan det kommer til at gå, kan du finde ud af lørdag den 17. september, hvor Danmarks mest velgørende fodboldturnering, UNICEF Cup, er tilbage i Aarhus.

Her indtager en perlerække af kendisser og tidligere fodboldstjerner Ceres Arena, der åbner dørene til gratis fodboldfest i den gode sags tjeneste. 

Praktisk information:
Ceres Arena åbner dørene kl. 12.00. Der er officiel velkomst og holdpræsentation kl. 12.30, hvorefter første kamp starter. Finalen spilles ca. 15:45. Både børn og voksne kommer gratis ind.

I årets UNICEF Cup møder alle hold hinanden i kampe af 9 minutter, så der bliver masser af muligheder for at se både tidligere fodboldstjerner og kendisser lave lækkerier på banen i Ceres Arena. I speakerboksen sidder Thomas Kristensen og Claus Elming, der holder styr på detaljerne og sørger for underholdning og højt humør.  

UNICEF Cup arrangeres af aarhusianerne fra Danmarks Mest Velgørende Fodboldhold, der i mange år har brugt fodbold som løftestang til velgørende aktiviteter. Danmarks Mest Velgørende Fodboldhold arrangerede UNICEF Cup for første gang i Danmark i 2013, og i år afholdes turneringen for syvende gang.

I år kæmper seks hold om den eftertragtede pokal, mens de samtidig samler penge ind til UNICEFs indsats for at levere 1 million stivkrampevacciner til verdens børn.

Håber på stor opbakning

TV-værternes landshold har tidligere vundet UNICEF Cup, men de har lidt at revanchere, efter de tabte den seneste finale i 2019. På holdet er bl.a. Lars Christiansen, Thomas Gravesen, Thomas Helveg og Stig Tøfting.

”Selvfølgelig vinder TV-værterne pokalen tilbage. Nu har vi jo haft god tid til at træne, og jeg tror, hverken musikere eller komikere synes, at det er sjovt at blive kørt rundt med hæl og tå,” lyder det fra Stig Tøfting.

TV-værterne skal bl.a. kæmpe mod Komikerne, der har Carsten Bang, Geo, Lasse Madsen og Martin Johannes Larsen som de bærende kræfter.

Det nystiftede Skuespillerlandshold stiller med bl.a. Cyron Melville, Marco Ilsø og Roland Møller, mens AGF Legends & Friends har bl.a. Martin Jørgensen, Peter Graulund, Steffen Rasmussen og journalist Rasmus Tantholdt på holdet.

”Jeg forventer naturligvis, at pokalen bliver her i Aarhus hos AGF Legends & Friends. Men det kræver fuldt fokus fra alle mand. Vi håber selvfølgelig på stor opbakning fra hjemmepublikummet,” siger Martin Jørgensen.

Kan gøre en kæmpe forskel

De to sidste hold i turneringen er Ingeniørlandsholdet og arrangørerne, der stiller op under navnet Danmarks Mest Velgørende Fodboldhold.

Hele overskuddet fra UNICEF CUP går ubeskåret til stivkrampevacciner, der kan hjælpe med at redde børns liv i nogle af verdens mest udsatte områder.

”Vi kan gøre en utrolig forskel med de penge, der samles ind, så jeg håber på en helt fantastisk dag i Ceres Arena, hvor rigtig mange forhåbentlig møder op til en sjov og underholdende fodboldoplevelse,” siger UNICEF Danmarks generalsekretær, Susanne Dahl.

Der er gratis entre for både børn og voksne, og til de første 300 børn uddeles mini-fodbolde og billetter til Flying Superkids.

Og så er turningen er i øvrigt den perfekte opvarming til det jyske derby mellem AGF og AaB, der spiller på Ceres Park samme eftermiddag. 

Hvad: UNICEF Cup
Hvor: Ceres Arena
Hvornår: 17. september kl. 12

Del artikel

Andre læser også