Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Se udvalget her: Pop up events på NorthSide 2019 

Her får du nogle korte beskrivelser af  events og happenings på NorthSide 2019, som starter i morgen, torsdag den 6. juni.:

 

GLIMMER & GLITTER

Fuldend dit festivallook med glimmer og glitter. Søde glimmer-piger står klar til at give dig lidt glans til dit festivallook med bionedbrydeligt glimmer og glitter, helt kvit og frit. Så kig efter glimmervognen på pladsen torsdag mellem kl. 14-18, og fredag og lørdag mellem kl. 14-20. Husk at de ikke står et fast sted, så gå på jagt efter dem blandt de festglade gæster.

 

WATER TATTOO

Er din telefon løbet tør for strøm eller vil du bare have pyntet overarmen, så kan du få ‘tatoveret’ dagens musikprogram på dig. Og er du i tvivl om scene, så guider ikonerne ud fra hver kunstner dig vej. De søde mennesker med water tattoos har ikke noget fast holdested, men de opholder sig omkring hovedindgangen. Du kan finde dem på pladsen torsdag, fredag og lørdag mellem kl. 14 og 20.

 

SEX & SAMFUND

Hede flirts, grænser og samtykke, kan du på en sjov og underholdende måde få en dialog omkring. De unge frivillige fra Sex og Samfund vil under festivalen opsøge festivalens gæster og invitere dem til at spille et dialogspil. Spillet understøttes af en online-kampagne, som kører sideløbende med festivalen. Dette fungere som et dialogspil omkring flirt, sex og samtykke og kan spilles med dine venner.. Du kan deltage i dialogen på Søren Frichs Vej inden du drøner afsted til den næste koncert..

 

FYSIKSHOW

Kunne du tænke dig at prøve, at kombiner festival-lege med fysik og kemi? Så tag et stop ved fysikshowet på Søren Frichs Vej. Du kan f.eks. spille beer-pong, hvor du ikke befinder dig i et inertialsystem eller se et forsøg med Vakuum klokke eller oplev Pendul med Bowlingkugle… Forstod du heller ikke noget, af det jeg lige har sagt? 😀 Så tag et kig forbi de seje drenge – jeg garantere dig et show med massere af underholdning. De giver den gas torsdag, fredag og lørdag fra 12-17.

 

SALSA

Miguel og hans danseglade folk byder op til dans, når festivalgæsterne skal i stemningen inden de træder ind på pladsen. Der danses på livet løs på Søren Frichs vej, og her har alle mulighed for at deltage og få sig en svingom, mens du venter i køen.

 

Kysthaven – TANG SPA

Vidste du, at tang er rig på kostfibre, vitaminer, proteiner, Omega 3 og indeholder ofte på til 10 gange flere mineraler end jordens planter? Det har Kysthaven tænkt sig at udnytte og laver derfor, helt eksklusivt, et tang-spa! Her har du mulighed for at mærke tanges egenskaber på egen krop. Tang kan nemlig anvendes både i køkkenet, til hudpleje og som medicin. Find havfrue kvinderne og bliv forkælet ved xx torsdag fra 13-17 og fredag og lørdag fra 12-17.30. Ps. vi har også hørt, at tang skulle være rigtig godt mod tømmermænd 😉

 

Porcelænsmaling

Har du lyst til at dykke ned i dit kreative sind? Og mangler du en ny snack skål eller måske et glas til dine shots eller sake? Så skal du komme forbi Art by me og male på porcelæn. Der er begrænset antal og først til mølle ved de opstillede borde, så tag et kig forbi eller kom igen senere på dagen. Art By me holder åbent torsdag, fredag og lørdag kl. 13-17. Det hele er uden beregning, og du kan få lov til at tage dit porcelæn med hjem. Vi glæder os til at se dine kreative evner.

 

LYDVOGN

Lydvognen sætter gang i stemningen og giver dig en forsmag på musikken der spilles på festivalen. Så mød lydvognen på Søren Frichs vej og glæd dig til at opleve musikken live inde på pladsen.

 

BLOMSTERKRANS

Skal dit festivallook gøres mere romantisk? Så lav din helt egen blomsterkrans, som kan være med til at skabe en rigtig sommer- og festivalstemning omkring dig og dine festivals venner. Du vil få kyndig vejledning, så kransen kan holde til nogle af dine fede festivals moves.

 

RØDE FLAG – RØD SCENE

De røde flag er designet og produceret af Den Skandinaviske Designhøjskole. Der er fokus på bæredygtighed og er tilknyttet den røde scene

 

MUSIKQUIZ

Elsker du at quizze? Så er musikquizzen på Søren Frichs. vej lige noget for dig! Tag et pitstop inden det går løs på pladsen og test din viden om det musik der spilles på festivalen. Ved musikquizzen kan du møde en flok på 6 Kaospiloter, der vil skabe en sjov og udfordrende musikquiz for Northsides gæster. I kan finde dem på jeres gåtur til festivalen, enten undervejs eller hos vores base på Søren Frichs Vej. På vores base er der mulighed for at hænge ud, lytte til fed musik og selvfølgelig deltage i en super sjov musikquiz med musik fra festivalprogrammet. Vinder man quizzen, får man også mulighed for at være med i lodtrækningen om dagens præmie, som vil være et ‘bæredygtigt festival kit’! De glæder sig meget til at sprede fed stemning.

 

DE 10 VÆRKER

Kunstneren Amanda Zimmerlund ønsker, med hendes kunst, at vække en stemning, en følelse hos gæsterne – f.eks. ved at provokere, vække undren, vække glæde eller grin, osv… Værkerne her på NorthSide er skabt på baggrund af stemninger, inspiration fra musikerne og deres tekstunivers (der også indgår i et par af værkerne).

 

DEN SKANDINAVISKE DESIGN HØJSKOLE

Den Skandinaviske Design Højskole har lavet grafiske installationer i folie hvor de udforsker kunst med positiv og negativ space. Gratisk linje har stået få det grafiske udtryk og kunst, snedker linjen har stået for at bygge lyskasserne hvor folien er monterede foran. Tekstil linjen har syet smukke kostumer som repræsentere 8 af FN verdensmål.