Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Se vores dom: Vi har smagt Burger Kings nye bøfsandwich

Af Freja Dumont

Det kan godt være, at Burger King for nyligt har åbnet deres første danske plantebaserede restaurant i København – men det betyder heldigvis ikke, at de er færdige med saftige og flammegrillede oksekødsbøffer.

Kædens nyeste lancering lyder nemlig på en bøfsandwich.

Det kunne vi naturligvis ikke lade gå uset hen, og vi lagde derfor vejen forbi Burger King på Banegårdpladsen, som er én af kun 5 restauranter i landet, der tilbyder den nye bøfsandwich i en prøveperiode.

En slem skuffelse

Er der noget bedre end en god bøfsandwich med det hele? Ikke rigtigt, hvis du spørger os. Derfor var vi også spændte, da vi bestilte Burger Kings bud på den ikoniske ret.

Men allerede ved første øjekast blev vi mildest talt skuffede.

Den første og mest indlysende var selvfølgelig manglen på brun sovs. Noget vil vi mene er et must, hvis man serverer en bøfsandwich.

Burger Kings bøfsandwich har samme størrelse som en hamburger – og ved første bid skulle man da også tro, at det var præcis en hamburger, vi havde bestilt.

Blot med en god klat remoulade og tre stykker ristede løg i som en lille “bonus”.

Generelt var kædens bud på en “bøfsandwich” milevidt fra, hvad vi forbinder med en retten:

Nemlig en snasket sag bestående af burgerbolle med hakkebøf, løg i alverdens afskygninger, sylt og naturligvis brun sovs i stride strømme.

Det kan du heldigvis få flere steder i Aarhus – se vores guide her.

Burger Kings bøfsandwich koster 20 kroner, så man kan jo selv gøre sig til smagsdommer uden at blive ruineret. Og hey, hvis man elsker hamburger og remoulade, bliver man nok ikke helt ligeså skuffet, som vi gjorde.

Vi synes i hvertfald ikke, at det havde meget at gøre med en bøfsandwich.

Burger King oplyser til Ekstra Bladet, at de lige nu tester bøfsandwichen i fem restauranter i hhv. Aarhus, København, Greve, Køge og Sønderborg.

Tidligere på året havde Burger King stor succes med lanceringen af fastelavnsburgeren Semla i ti restauranter, der var udsolgt på seks timer og efterfølgende blev rullet ud i hele landet.

Om bøfsandwichen får samme effekt må tiden vise.

Del artikel

Andre læser også