Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Nyhed: Chefen på Dyvig Badehotel starter egen restaurant på Marselisborg Lystbådehavn

Af Line Ingwar Karlsen

John Bech Amstrup er i dag forpagter, direktør og gastronomichef på et af Danmarks smukkeste Badehoteller, Dyvig Badehotel, ved Nordborg på Als. Her arbejder han sammen med Matias Quottrup, og det bliver makkerparret, som åbner deres egen restaurant i Aarhus. Der sker til foråret. Altså 2018. Restauranten de overtager, er såmænd den nuværende Restaurant Seafood på Marselisborg Lystbådehavn. Gennem årene har John Bech Amstrup kun høstet anerkendelse for sit køkken og sin mad på Dyvig Badehotel.

 

Det bliver en fiskerestaurant, men ikke kun

Navnet på restauranten bliver, SEAFOOD by Dyvig Badehotel. John Bech Amstrup fortæller mig, at fisk er en selvfølge på en havn. Så en god fiskerestaurant, hvor der er cirka 70% fisk på menukortet. Resten bliver selvsagt alt andet end fisk. Stilen bliver som på et moderne brasserie. John Bech Amstrup og Matias Quottrup bor i Aarhus og har i lang tid haft en drøm om at åbne deres egen restaurant i Aarhus. De holder meget af vandet, og da muligheden for at overtage Seafood kom, var det oplagt at slå til.

 

Hvad kan vi forvente?

Der er østers, hummer, fiskefade, søtunge, pighvar, caviar, men også ribeye, klassisk wienerschnitzel med det hele bare for at nævne nogle eksempler. Det bliver ærlig mad til gode priser, ligesom brasseriet på Dyvig Badehotel, hvor der er fokus på fisk, skaldyr og lidt godt kød, fortæller John Bech Amstrup. Dyvig Badehotel er kendt for deres gode mad, unikke atmosfære, men også for deres store vinkort og vinkælder. I søndags vandt Dyvig Badehotel, Årets Vinkort 2018 i Den Danske Spiseguide.

Nyhed: Chefen på Dyvig Badehotel starter egen restaurant på Marselisborg Lystbådehavn

Del artikel

Andre læser også