Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Ugens koncert på Atlas

Af Pernille Søborg

Den står på seks-dobbelt metal-showcase på Atlas i uge 3.

 

The New Shit Showcase

 

Dato: 21.01.17

Tidspunkt: 18/19 (døre/koncert)

Sted: Atlas

Genre: Metal

Link til arrangement:

 

Seks dugfriske navne

For fjerde år i træk har de gode folk på Blastbeast.dk gravet ned i den sultne og frådende undergrund og fundet nogle af de mest friske og sultne metalbands frem til deres artikelserie ”The New Shit”. Konceptet er simpelt: Blastbeast.dk dykker ned i metal/hård rock-undergrunden, spotter upcoming-talentet og præsenterer i løbet af året seks dugfriske navne med tonsvis af potentiale og gåpåmod. Det er derfor ikke altid de mest afrundede og komplette bands, der præsenteres, men derimod de uslebne diamanter, der uden tvivl nok skal komme til at berige den danske metalscene i fremtiden.

 

Hvem bliver de næste på metalscenen?

Fokus ligger 100% på at give de præsenterede bands et ordentlig skub i ryggen, fordi folkene på Blastbeast.dk har kunnet se, at potentialet og viljen er gigantisk. Og opmærksomheden, opbakningen og publikumsdeltagelsen har hvert år været skyhøj, så arrangøren har ikke tænkt sig at sænke farten! Tidligere har navne som Lucer (tidl. L.A. Collection), Bersærk, EVRA, Serpent’s Lair, Møl og Grusom været præsenteret til The New Shit, og de har alle tonset derudaf med 120 i timen efterfølgende. Så hvem mon bliver de næste vigtige spillere på den danske metalscene?

 

Konceptet udvides

Sammen med Sort Søndag på P6Beat, der lægger æter til alle bands og får dem præsenteret spillet deres musik i radioen, samt Pumpehuset i København, der lægger lækre lokaler til en årlig showcase, har tiltaget båret frugt – både for metalmiljøet og de deltagende bands. Og denne gang udvides konceptet altså, således at der også vil blive afholdt en koncert her på Atlas i Aarhus.

 

Line-up
The Ritual
Iotunn
Baest
Dreich
Svartmálm
Silhouette

 

 

Ugens koncert på Atlas

 

Ugens koncert på Atlas

Del artikel

Andre læser også