ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Seneste nyt i sagen: 58-årig mand anholdt og sigtet for drab i Aarhus

Af Line Ingwar Karlsen
Presse-fotos.dk
Presse-fotos.dk

Østjyllands Politi har sent torsdag aften anholdt en 58-årig mand fra Aarhus, der sigtes for at have dræbt en 34-årig mand, der torsdag eftermiddag blev fundet død i Rådhusparken i Aarhus.

Det skriver Østjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Østjyllands Politi fik torsdag kl. 12.13 en anmeldelse om, at der lå en død mand bag ved en bænk i Rådhusparken i Aarhus.

Da dødsfaldet virkede mistænkeligt, blev området spærret af, der blev foretaget en række undersøgelser og parken blev afsøgt at hunde. Først sent på aftenen blev afspærringen ophævet.

”Vi har efterforsket sagen intensivt hele aftenen og natten med henblik på dels at finde frem til identiteten på den afdøde og dels at afklare, om han var blevet udsat for en forbrydelse. Det førte til, at vi sent i aftes anholdt en 58-årig mand, som vi mistænker for at have dræbt den 34-årige mand,” siger politiinspektør Brian Voss Olsen.

Den 58-årige mand vil blive fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Aarhus kl. 13.30. Da der vil blive anmodet om dørlukning, kan der på nuværende tidspunkt ikke oplyses yderligere om sagen.

Søger vidner

Efterforskningen er endnu i det tidlige stadie, og politiet mangler blandt andet fortsat at finde ud af, hvordan den 34-årige mand døde, og hvor længe han har ligget i Rådhusparken.

Politiet vil derfor meget gerne høre fra vidner, der kan have set noget mistænkeligt i området ved Rådhusparken i tidsrummet fra onsdag aften og til torsdag ved middagstid, hvor den 34-årige mand blev fundet af en forbipasserende.

Har man oplysninger i sagen, kan man kontakte Østjyllands Politi på telefon 114.

Del artikel