Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Friske bowls og nypresset juice: Nyopstartet madkoncept udvider midt i Aarhus

Af Freja Dumont

Farverigt udvalg af grønne bowls og genoplivende juicer, der appellerer til den bevidste spiser.

Det er hvad du kan forvente, hvis du lægger vejen forbi Sesam, som er kendetegnet ved deres minimalistiske kobleblå univers og pixel-logo.

Siden september har spisestedet ligget i Markedshallen på Aarhus Ø, og nu udvider det med en ny butik på Klostergade 3 i Latinerkvarteret, hvor de forventer at kunne slå dørene op i slutningen af denne uge.

“Vi har forsøgt at skabe et koncept, som er imødekommende, nærende og visuelt inspirerende. Noget som er et  frisk og nytænkende take på sunde og smagfulde måltider. 

Vi har stort fokus på gode og friske råvarer, hvor vi står og prepper alt fra bunden om hver dag. Vi samarbejder bl.a. med Einar Christensen Fiskerøgeri og bruger andre lokale leverandører. 

Vi ønsker at pifte aarhusianernes dagligdag op med gode vibes og et nærende måltid, hvor alle kan være med,” siger Andreas Broløs som sammnen med Sigurd Stenstrup og Morten Broløs står bag Sesam.

Friske bowls og nypresset juice: Nyopstartet madkoncept udvider midt i Aarhus

Lækre salatbowls og farverige friskpresset juices

Du må ikke snyde dig selv for at prøve en af Sesams tre smagfulde bowls, som alle har det tilfælles, at de er bygget op på en bund af sorte ris og fritskåret spidskål, som er vendt i stedets hjemmelavede sesam-gomadressing.

Hver en bowl har sin egen protein, toppings, hjemmelavet dressing og selvfølgelig kendetegnet – sort sesam på toppen.

En bowl koster 89 kr. og vil du gerne have en juice med er det 139 kr.

Til at give din daglige rutine et energiboost kan du bestille stedets Green+ Juice, som er lige så behagelig for smagsløgene, som den er gavnlig for kroppen. Perfekt til at skylle frokosten ned med eller som en opkvikkende snack.

“Rent kulinarisk forsøger vi at kombinere forskellige smage og lader os inspirere fra hele verden både i vores produkter og indretning.

Vi er gået helt ned i dybden for de bedste kombinationer sammensat af råvarer, smage og næringsindhold for at skabe de bedste oplevelser for vores gæster,” siger Andreas Broløs.

Læs mere om Sesam her.

Del artikel

Andre læser også