ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

50 kroner: Shack Lunchen er kommet for at blive

Af Line Ingwar Karlsen

The Burger Shack har netop annonceret at kampagnen Shack Lunch bliver gjort til en fast del af menuen på alle deres restauranter. Tilbuddet lyder på en Shack Burger med fritter for en flad 50’er mellem 11.30 og 15.00. For en femmer oven i hatten, kan du få dyppelse til fritterne. Det er lavet på mayonnaise med æg fra fritgående høns.

 

Flammegrillet frokost

Den anmelderroste Shack Burger består af en flammegrillet bøf fra fritgående kvæg, cheddarost, økologiske grøntsager og en blød og smagfuld briochebolle. Dertil kommer de bæredygtige fritter, drysset med parmesan og timian. En kombi de fleste kan lide.  ”Vi har lyttet til vores gæster, som har givet en god respons på vores kampagne, derfor er Shack Lunch’en nu blevet en fast del af vores sortiment.” udtaler Mathias Nyhuus, Kommunikationskoordinator hos The Burger Shack.

 

En mere tilgængelig frokostløsning

Shack Lunch kommer til at kunne fås i alle restauranter, alle hverdage fra 11.30-15.00. Kampagnen har kørt siden midt i marts og skulle egentligt slutte 30. april, men den aarhusiansk opstartede burgerkæde har valgt at gøre det til en permanent del af alle restauranternes udvalg. For The Burger Shack handler det om, at de gerne vil forsøge at gøre frokosten mere tilgængelig. ”Vi føler bestemt at vi gør frokostvalget lettere for vores gæster, ved at tilbyde en burger og fritter til sølle halvtreds kroner i frokosttimerne” fortæller Mathias Nyhuus.

50 kroner: Shack Lunchen er kommet for at blive

Del artikel