ANNONCE
Shaken, not stirred: Tæt på udsolgt til til Danmarks største cocktail-festival i Aarhus
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Shaken, not stirred: Tæt på udsolgt til til Danmarks største cocktail-festival i Aarhus

Først var der vinsmagningerne, siden kom hundredvis af specialøl på markedet, og nu gælder det cocktails, både klassikerne og nye kreationer. Generelt for festivalen er, at fokus på smag og ikke mindst smagsnuancer.

 

Ridehuset danner i weekenden ramme om den første udgave af Aarhus Cocktail Festival, og arrangørerne lægger ikke skjul på, at inspirationen er hentet hos lignende festivaler i storbyer som London, Berlin og Paris.

 

Billetten står i 245 kroner, men så er der også fri adgang til at smage sig igennem klassikere som White Russian, Dark & Stormy, Amaretto Sour og Espresso Martino – samt masser af nye fortolkninger af klassikerne, alt sammen tilberedt og serveret af nogle af branchens bedste bartendere. En af arrangørerne er Hasse Bank Johansen, som står bag bl.a St. Pauls Apothek.

 

Shaken, not stirred: Tæt på udsolgt til til Danmarks største cocktail-festival i Aarhus

Ingredienserne matcher ambitionerne, og derfor kommer flaskerne fra store og anerkendte producenter. Festivalen byder blandt andet på mærker som Beefeater og Tanqueray Gin, Olmeca Tequila, Absolut Vodka, Havana Club Rum og Jameson Whisky.

 

Signaturcocktails i VIP-området

Skal festen have et ekstra nøk, kan man opgradere og købe en billet med adgang til VIP-området for 395 kroner. Her serverer Gedulgt (Fredensgade), Herr Bartels (Åboulevarden) og St. Pauls Apothek (Jægergårdsgade) signaturcocktails og serverer snacks til loungemusik fra en DJ.

 

Restauranten Frederiksgade 42 er med til festen og tilbyder sandwiches, salater og hjemmelavede chips fra det moderne, dansk-asiatiske køkken.

 

Festivalen foregår i intervaller a 3 timer fredag og lørdag. Fredag er allerede udsolgt, men der er få billetter til de to omgange lørdag den 25. maj, henholdsvis kl. 16-19 og kl. 20-23.

 

Aarhus Cocktail Festival

Ridehuset

8000 Aarhus C

www.aarhuscocktailfestival.dk

 

Fredag den 24. og lørdag den 25. maj

Begge dage kl. 16-19 og kl. 20-23

 

Billetter kan købes her:

 

 

Del artikel