Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Shopping:Bruuns Galleri vil dele pakker ud

Fra 15. oktober 2018 begynder Danmarks bedst besøgte shoppingcenter Bruuns Galleri at dele pakker ud til de aarhusianere, som har handlet over nettet.

 

Det kan umiddelbart virke en smule besynderligt, at et off-line shoppingcenter på den måde hjælper net-kunderne med deres onlineshopping, men ifølge Center Manager i Bruuns Galleri Claus Brændgaard, så er det en helt naturlig service at stille til rådighed for gæsterne.

 

”Vi forsøger hele tiden at komme med nye tiltag, der kan styrke vores position som aarhusianernes foretrukne shoppingcenter. Og det kræver, at vi indimellem laver nogle anderledes tiltag. Vi ser ikke nethandel som en direkte konkurrent til et shoppingcenter, og vi er 100% bevidste om, at der laves mange køb online, og derfor må vi indrette os efter det og på bedste vis udnytte, at det nu engang er sådan verden fungerer. Alle butikkerne i Bruuns Galleri har i dag en online platform, og størstedelen tilbyder ligeledes click and collect. Det handler dermed ikke kun om nethandel eller en fysisk butik, men om at kunne kombinere de to ting og dermed tilbyde kunderne hele paletten. Derfor er målet med vores nye afhentningscenter, at når kunderne skal hente deres varer, så foregår det her i Bruuns Galleri, og på den måde bliver de forhåbentligt inspireret til også at handle i en af de mange butikker her i centeret,” siger Claus Brændgaard.

Han tilføjer, at havde det været for 20 år siden, så havde det været naturligt at have et posthus i et shoppingcenter, men i dag er det en pakkeshop, som folk har brug for.

 

Shopping og service

”Det er en ambition for os at kunne tilbyde gæsterne så mange services som muligt ud over attraktive shopping tilbud. Det er f.eks. apotek, kiosk, hælebar, telefonreparation og nu også pakkeafhentning og afsendelse,” påpeger Claus Brændgaard.

 

Den nye service bliver en GLS Pakkeshop, og den kommer til at ligge i forbindelse med Bruuns Galleris information, der i samme anledning flyttes til 1. sal, for at få plads nok til pakkeshoppen. Der vil foruden den nye pakkeshop fortsat være pakkebokse fra PostNord og Swipp.

”I første omgang kører vi det som et test-forløb, og håber at vores gæster tager godt imod den nye service. Når vi har evalueret forløbet, så skal vi forhåbentlig finde på en permanent løsning,” forklarer Claus Brændgaard.