ANNONCE
Shopping i Aarhus: Midnatsåbent og Verdensbilleder aflyses
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Shopping i Aarhus: Midnatsåbent og Verdensbilleder aflyses

Byens butiksliv åbner så småt op igen i disse dage, hvor specialbutikkerne har tilladelse til at holde åbent, når alle myndighedernes krav opretholdes. 

 

Vi forventer at stormagasiner og centre ligeledes snart så småt kan genåbne, og vi venter spændt på mulighederne for resten af erhvervslivet, herunder de liberale erhverv, caféer og restauranter, som er særdeles hårdt ramt af økonomisk stilstand. 

 

Men fremfor alt går naturligvis folkesundheden og kravene fra myndighederne om at holde afstand til hinanden, spritte af, m.v. 

 

Midnatsåbent aflyses

Aarhus City Forening har derfor besluttet at anbefale butikkerne i Aarhus City helt normale åbningstider fredag den 29. maj, hvor byen ellers normalt holder midnatsåbent i forbindelse med handelseventen Verdensbilleder, som ikke afvikles i år på grund af corona-krisen. Ej heller som en ren handelsbegivenhed. 

 

Claus Bech, direktør for Aarhus City Forening, fortæller: 

”Vi er naturligvis kede af at måtte aflyse denne handelsbegivenhed, der tilmed ville have skabt stor omsætning i de meget trængte butikker og erhverv, men vi kan forståeligt nok ikke forsvare at tage chancen at gennemføre en handelsdag i Aarhus City, der traditionen tro tiltrækker tusindvis af mennesker til Smilets By, der givetvis ville komme til at være for tæt på hinanden i byrummet og i butikkerne uanset alle gode hensigter. Vi tager regeringens og myndighedernes corona-anbefalinger meget alvorligt, og vi ser i stedet frem til, at hele byens butiksliv, restauranter, caféer, kulturhuse, mv. og liberale erhverv forhåbentlig snart kan åbne op, så vi langsomt kan komme tilbage til en mere normal hverdag igen. Om der kan afvikles en midnatsevent senere på året, må tiden vise, – vigtigst af alt er at Smilets By og handelslivet stille og roligt kan komme tilbage og at vi ikke ender i en forværring af corona-krisen i Aarhus”, slutter Claus Bech. 

 

Shopping i Aarhus: Midnatsåbent og Verdensbilleder aflyses

Del artikel