Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Ganni, Bareen og Rotate: Nyt shoppingunviers er åbnet i Aarhus

Af Freja Dumont
Screenshot
Screenshot

Der er kommet nyt liv i den gamle postterminal på Ankersgade.

Tøjbutikken QNTS er nemlig rykket fra sine lokaler i Skanderborg til et imponerende 700m² stort lokale i udkanten af midtbyen – et område som er kendt for sin hyggelige og afslappede atmosfære.

“Frederiksbjerg er en charmerende og livlig bydel, hvor Qnts passer perfekt ind sammen med naboerne Jumbo Bakery, Boulders og FitnessX. 

Den nye beliggenhed i Aarhus C bringer os tættere på byens puls og giver os mulighed for at tiltrække et bredere publikum,” siger butiksejer Trine Meyhoff Knudsen, som har mange års erfaring fra modebranchen.

Aarhusianerne har allerede taget godt imod QNTS, og til åbningen lidt tidligere på måneden stod 200 personer i kø for at gå på opdagelse i butikkens mange styles.

Lokalerne har gennemgået en omfattende ombygning og er i dag en indbydende og inspirerende butik med både danske og internationale brands som Ganni, Carhartt, Rotate, Nørgaard på Strøget, H2O Fagerholt, New Balance, Blanche, Baum und Pferdgarten, Aiayu, og Rains..

Trine står selv for alt indkøb, og hun lægger stor vægt på kvalitet og bæredygtighed i alle produkter. Derudover elsker hun at være på “gulvet” og hjælpe sine kunder.

“Vi ønsker at tilbyde en helhedsoplevelse, hvor kunderne kan se, røre og føle produkterne, hvilket ikke kan opnås online. Og så leverer vi den bedste kundeservice i Aarhus,” siger Trine.

 
 
 
 
 
Vis dette opslag på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af QNTS.dk (@qnts.dk)

Fra succesrig webshop til butik

QNTS.dk er en dansk mode- og multibrandshop, der stammer fra de tidligere Quintess butikker.

Da Kaufmann lukkede Quintess-butikkerne for 10-12 år siden, samlede de alle brands i en ny webshop under navnet QNTS (QuiNTSs).

I 2018 opkøbte Trine Meyhoff Knudsen webshoppen af sin tidligere arbejdsgiver Kaufmann – det var dog meget sværere at skabe online omsætning end forventet.

Året efter satsede hun derfor første gang på det fysiske butiksunivers med en 320 m2 butik i Bloms butikker i Skanderborg.

Tre måneder efter åbningen kom den første corona-lockdown, og på bagkanten af den anden lockdown var QNTS ved at dreje nøglen om.

Men så begyndte onlineforretningen at få bedre fat.

“De seneste tre år har været så fornuftige, at der nu manglede plads til både lager, kontor og generelle personalefaciliteter. I Bloms butikker i Skanderborg var “webkontoret” på et koldt skolager uden dagslys.

I Ankersgade har vi nu et rigtigt kontor med ovenlysvinduer, hvilket skaber en langt bedre arbejdsatmosfære end det tidligere skolager i Skanderborg,” siger Trine.

Desuden giver butikkens nye “content rum” mulighed for at afholde events, workshops og andre aktiviteter, som kan engagere lokalsamfundet og skabe en stærkere relation til kunderne.

“Vi tror på, at denne investering på lang sigt vil betale sig og være til gavn for både butikken og webshoppen.”

En unik shoppingoplevelse midt i Aarhus

Trine er overbevist om, at den nye placering og det opgraderede butiksunivers vil tiltrække flere besøgende og skabe en unik shoppingoplevelse.

“Selvom flytningen giver udfordringer, specielt med hensyn til logistik for vores voksende webshop, hvor alle pakker skal med elevator, så tror vi på, at det fysiske butiksmiljø er afgørende for at styrke vores brand og skabe en personlig forbindelse med vores kunder. 

Så trods de logistiske udfordringer er vi sikre på, at fordelene ved det nye butikslokale vil overstige ulemperne, og vi ser frem til at byde vores kunder velkommen i vores nye, spændende univers på Ankersgade.

Du finder QNTS på Ankersgade 12 C i kælderen.

Del artikel

Andre læser også