Sidste chance for billetkøb til DinnerDays
Restaurantfestivalen DinnerDays løber af staben allerede nu på fredag den 12. oktober og varer til og med søndag den 21. oktober. Det er derfor ved at være sidste chance, hvis du skal med!
Allerede fra på fredag kan du spise ude på en række gode restauranter i Aarhus til 200 kroner (+gebyr), når restaurantfestivalen DinnerDays starter. Hele 10 dage er det muligt at fylde kalenderen med spændende restaurantoplevelser.
Der er stadig en del ledige pladser, men naturligvis rift om billet til de mest attraktive tidspunkter på topsellerterne.
Hvis du endnu ikke har sikret dig din billet, guider vi dig her til de lækre valgmuligheder, du har for at komme ud og spise til en ekstra skarp pris.
Retour Aarhus
Forret: Let røget laks, friskost creme, frisk syltet agurk, brødflager, dild
Hovedret: Great Omaha Oksecuvette, hjemmelavet pommes frites, béarnaise sauce
Dessert: Profiteroles, vaniljeis, chokoladesauce
ANKER
Forret: Pocheret hvidfisk m/ærte française, skummende muslingesuppe, sprød dild nougatine og glaskål
Hovedret: Rosastegt kalvefilet m/pommes fondant, variation af beder og sauce bordelaise
Dessert: Blommer i madeira ¨a la ANKER¨
– Sprød chokoladeskal fyldt m/tonga iscreme, blomme kompot, madeira og grillet marcipan
Skovmøllen
Forret: Skaldyrs bisque og sprød croquette
– Vesterhavs fisk i sprød croquette – urter julienne – bronze fenikel
Hovedret: Glaseret dansk grissebryst fra Grambogaard
– Øko. Kål fra Samsø – syrlig ribs – sennepssauce – pom de terré
Dessert: Æbler fra Karensminde
– Bagt æblekage – flødekaramel – brændt hvid chokolade – hjemmelavet flødeis
Frederiksgade 42
Ret 1: Helstegt blomkål med estragon, ristede mandler & kærnemælk
Ret 2: Græskar med saltet citron, yoghurt & karse
Ret 3: Saltbagt selleri med æblecider, hasselnødder & røget smør
Ret 4: Braiseret gris med Karl Johan-sauce, ristede korn og løg. (Vegetarisk alternativ til gris: Stegte svampe)
Køb billet til Frederiksgade 42 her
Restaurant Martino
Forret: Risotto ”Rosso” serveres m/svampe, sprængt kalv og sprød Pecorino
Hovedret: Grillet unghanebryst serveres m/saltbagt selleri, glaseret gulerod, brændte løg og sauce hollandaise på brunet smør
Dessert: Kraftig chokoladekage m/kaffe og rom, serveres m/karameliseret chokolade og henkogt blomme. Hertil appelsin sorbet og estragon
Fedet
Forret: Hummer bisque med pocheret kulmule og fleuron
Hovedret: Helstegt kalvemørbrad med syltede skorzoner rødder, beder, stegte rosenkål, pommes fondant og sauce choron
Dessert: Brunsviger med bagt æble, vanille is og crumble
Spiselauget
Forret: Rimmet havtakse med tang, fløde og agurk – serveres med friskbagt foccacia brød
Hovedret: Rosa stegt dyrevildt med mørke bær, græskar og hø – hertil serveres en grov kartoffelmos med brunet smør, trøffel og timian
Dessert: ’Gammeldaws æblekage’’ med ribs, markroner og marcipan
Køb billet til Spiselauget her
Globen Flakket
Forret: Cremet jordskokkesuppe, torsk og sprød bacon. Hertil to slags brød med tilbehør
Hovedret: Braiseret kalv serveret med gulerodspuré og ristede svampe, pommes Anna og rødvinssauce.
Dessert: Gateau Marcel serveret med passionssorbet & braiseret ananas
Café Faust
Forret: Salat med varmrøget laks, balsamico glace, rygeost, ovnbagte tomater og soyaristede kerner
Hovedret: Rosa stegt kalveculotte, variation af rodfrugter, syltede tyttebær, brøndkarse og timiansauce
Dessert: Krydderkage med friskost creme, syltede havtorn og honning ristet crumble
Hantwerk
Forret: Salat på røget torsk – peberrod
Hovedret: Rimmet lyssej med syltet svampe og mormor dressing
Dessert: Grillet svinenakke, syltet græskar, græskarkerner, græskarpure, sauce Robert
Den Lille Kro
Forret: Tartelet serveres m/høns og asparges
Hovedret: Kroens kalvefrikasse m/hvide kartofler, agurkesalat og syltede tyttebær
Dessert: Gammeldaws æblekage m/portvinsmakroner, flødeskum og mandelsplitter
Køb billet til Den Lille Kro her
Cu Cu
Forret: Tôm Chiên Phồng (Sprøde rejer toppet med chilimayo & urter)
Hovedret: Bún Chả Vịt (Grillet and, serveres med risnudler, salat, asiatiske krydderurter & nuoc mam)
Dessert: Bánh Chuối Chiên (Indbagt banan serveres med dagens is)
Mejeriet (400 kroner)
Forret: Skaldyrssalat med vilde urter og knas
Mellemret: Torskekæber & heltrogn, samt Jordskokker og cremet sauce
Hovedret: Grillet BBQ Djurslandsgris Clausholm æbler og tragtkantareller
Dessert: Ananas med vanilje og sprødt, friskbagt brød og pisket smør