Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Sidste chance: Pizzabar har sidste åbningsdag i weekenden

Af Freja Dumont

Henover sommeren har du kunne nyde napolitanske pizza i den skjulte baggård i Mejlgade.

Men med augusts afslutning lukker pop-up pizzeriaet Primo Pizzabar også, og du skal derfor være hurtig, hvis du vil nå forbi stedet en sidste – eller første – gang.

“Det har været et hel særlig sommer for os, og det er gået over al forventning. Særligt de første uger var travle og intense og ikke mindst overvældende.

Særligt har det været fedt at se folk komme forbi igen og igen, og vi har nydt de små bekendtskaber vi har fået henover sommeren. I juli var vi ret uheldige med vejret, hvilket gjorde, at vi var nødt til at holde lukket en del dage, hvilket selvfølgelig var ærgerligt.

Men alt i alt har det være et succes og også en oplevelse, som vi har lært utroligt meget af,” fortæller Michel Nicolaisen, som står bag Primo Pizza.

Åbner måske en permanent restaurant

Michel har ikke taget en endelig beslutning om, hvorvidt han ønsker at køre Primo videre som en permanent restaurant, men han holder øje med potentielle lokaler, og hvem ved, måske Primo Pizzabar en dag vender tilbage som en faktisk restaurant.

Sidste åbningsdag i Mejlgade 44 er fredag den 25. og lørdag den 26. august fra kl. 16-21, og her vil der også være gode tilbud på øl fra Ebeltoft. Du får nemlig 1 for 30 kroner og 4 for 100 kroner.

Læs vores tidligere anmeldelse af stedets pizzaer her:

Del artikel

Andre læser også