Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Sikr god hygiejne på arbejdspladsen med disse produkter

Af Annoncør

COVID-19-pandemien gjorde det om noget tydeligt for enhver, hvor vigtig den personlige hygiejne er. I yderste konsekvens kan renlighed være et spørgsmål om liv eller død. Og selv når vi ikke går ud i ekstremerne, kan fx korrekt håndhygiejne på arbejdspladsen få en stor betydning for, hvor mange sygedage ansatte tager på din arbejdsplads. Her kan du læse om ting til hygiejne på arbejdspladsen.

Hygiejneprodukter som spritdispensere gør en stor gavn

Hvad hygiejneprodukter til din virksomhed angår, gør du klogt i at sætte spritdispensere op. Du kan her vælge mellem berøringsfrie dispensere og dispensere med albuegreb. Hygiejnisk er kontaktfrie modeller bedst, men de indebærer selvfølgelig en risiko for at gå i uorden – eller for at sprøjte sprit ved en fejl. Dispensere med albuegreb er mere stabile og er generelt nemme at skifte håndsprit på.

Håndklædeark er bedre end håndklæder på toiletterne

Hvor nogle ting, fx hygiejneskærme, er ved at gå af mode igen, er andre ting som fx håndklædeark stadigvæk aktuelle. Håndklædeark er mere hygiejniske end håndklæder, da du smider ark ud efter brug – frem for at lade den næste på toilettet tørre fingre i dem. Bedst er det at få en dispenser til håndklædeark, så de hænger fra væggen i stedet for at ligge på et bord, hvor de kan kontamineres.

Giver det stadigvæk mening med mundbind og visir?

Hvad så med værnemidler som mundbind og visir? Hvor de stadigvæk kan have en berettigelse på syge- og sundhedshuse, giver det ikke umiddelbart mening at bruge dem på mange andre offentlige eller private arbejdspladser. Dog kan det være godt at have værnemidler fremme til medarbejdere, der møder op med kriller i halsen og ønsker at beskytte kollegaerne, hvis det nu skulle være sygdom.

Når alle kerer sig bare en lille smule om hygiejne og værnemidler, slipper I for mange sygemeldinger.

Del artikel

Andre læser også