ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Efter udsolgt tour: Simon Kvamms vilde band spiller ekstrakoncert i Aarhus

Af Jonathan Sten Drivsholm
Foto: Klaus-Henrik Andreasen (Live Nation)
Foto: Klaus-Henrik Andreasen (Live Nation)

Den eksperimenterende rockgruppe Hugorm, der har Simon Kvamm som frontmand, giver endnu en koncert på Godsbanen.

Det står klart, efter forårets koncerter med bandet i både Aarhus og København er blevet udsolgt.

I Aarhus spiller Hugorm den første (udsolgte) koncert i Den Rå Hal den 18. marts, og allerede aftenen efter er Simon Kvamm og hans kompagnoner fra Klitmøller Árni Bergmann Jóhannsson og Morten Gorm klar med endnu en optræden.

“Hugormen skifter som bekendt ham én til tre gange om året, og for den trehovedede HUGORM, der så dagens lys i en garage i Klitmøller for fire år siden, har deres evne til at bevæge, navigere og forny sig i det musikalske landskab været en del af succesen,” lyder beskrivelsen af bandet på Godsbanens hjemmeside.

Giver smagsprøver på nye sange

Koncerterne kommer i kølvandet på Hugorms stort set udsolgte efterårsturné ’REJSDIGOP’, der blev rost af anmelderne og medførte 2 nomineringer ved Danish Music Awards 2021 i kategorierne ’Årets Gruppe’ og ’Årets Nye Livenavn’.

“Efter det nærmest ekstatiske møde med vores publikum i de fyldte sale på efterårsturnéen, kunne vi simpelthen ikke holde ud først at skulle spille live igen til sommer. Det kribler for meget!

Derfor har vi booket landets to sejeste forsamlingshuse, så vi igen kan mødes med Hug Army og holde en tidlig forårsfest.

Og også så vi kan teste og give et par smagsprøver på de nye sange, vi i øjeblikket går og hamrer og banker på,” lød det fra bandet, da de 2 forårskoncerter blev annonceret.

Kunne du tænke dig at opleve den tredje? Så skynd dig at købe billet til ekstrakoncerten her på Live Nations hjemmeside.

Hvad: Hugorm spiller ekstrakoncert
Hvor: Den Rå Hal på Godsbanen
Hvornår: Lørdag den 19. marts kl. 20.00

Del artikel