Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Prøvekør din drømmebil: SIXT er med dig hele vejen

Af Jonathan Sten Drivsholm
Foto: SIXT Danmark
Foto: SIXT Danmark

De fleste danskere har prøvet at leje en bil, men det er ikke nødvendigvis altid i et positivt tonefald, biludlejningsfirmaer nævnes ved middagsbordet.

Dét vil SIXT Danmark gøre noget ved.

Virksomheden, der er en af verdens ældste og førende indenfor biludlejning, gør hver dag en stor indsats for at højne branchens troværdighed.

SIXT har afdelinger i hele landet – bl.a. centralt i Aarhus og ved Aarhus Airport – og fælles for dem alle er, at de arbejder ud fra tre kerneværdier:

Tillid, transparens og ordentlighed.

“Vi vil først og fremmest have, at der skal være tillid til, at når man lejer en bil hos os, så bliver man ikke snydt, og man får lige nøjagtig den bil, der passer til ens behov,” siger Karen Van Rijn, der er Chief Commercial Officer for SIXT Danmark.

Undgå ubehagelige overraskelser

Kundeoplevelsen har topprioritet hos SIXT, og derfor sætter medarbejderne i samtlige filialer en ære i at hjælpe og rådgive dig til at vælge den helt rigtige bil.

SIXT har et stort udvalg af lejebiler, så der er alle muligheder for at finde præcis dén, der passer til dine behov.

Som kunde kan du have tillid til, at SIXT guider dig i den rigtige retning og gør dét at leje bil til en tryg oplevelse uden ubehagelige overraskelser.

Her kommer transparens ind i billedet.

For som det første biludlejningsselskab i Danmark har SIXT installeret en automatisk skadescanner, som efter planen og over tid bliver udrullet i alle filialerne.

Skadescanneren tager billeder af lejebilen både før, du kører afsted i den, og efter du har afleveret den.

På den måde kan du som kunde føle dig sikker på, at du aldrig kommer til at betale for en skade, du ikke selv har forvoldt.

Og skulle uheldet være ude undervejs – eller har du bare brug for svar på et spørgsmål – kan du kontakte SIXTs kundeservice døgnet rundt.

Meget mere end udlejning

Fra du booker din lejebil, til du afleverer nøglerne i din lokale filial, gør SIXT alt for, at du har en god og tryg oplevelse.

Medarbejderne sætter dig grundigt ind i, hvad du får, når du lejer en bil og er tydelige omkring, hvad der er vigtigt at huske, og hvilke betingelser du skriver under på.

Det handler om noget så simpelt som ordentlighed.

“Hele kunderejsen er enormt vigtig for os. Alle vores medarbejdere bruger rigtig meget tid på at sikre, at kunderne får en ordentlig oplevelse fra start til slut,” lyder det fra Karen Van Rijn.

Det gælder både, når du lejer en bil hos SIXT, men også når du minileaser eller køber en bil gennem virksomheden – mulighederne er mange.

SIXT er nemlig ikke kun udlejning som sådan. Virksomheden tilbyder både korttids- og langtidsudlejning, fleksible firmabiler såvel som minileasing.

Nyeste skud på stammen er SIXT Bilsalg, der blev lanceret så sent som i slutningen af 2022, og som giver dig mulighed for at købe biler, der har været en del af udlejningsbutikken.

Hvis du fx forelsker dig i en af SIXTs lejebiler, er der mulighed for at købe den efterfølgende.

“Det, der adskiller os fra andre i forhold til bilsalg, er, at bilerne ikke kører særligt længe, og at de får et gevaldigt eftersyn og tjek, inden de bliver solgt,” fortæller Karen Van Rijn.

Prøvekør din drømmebil

Er du tilbageholdende med at købe en bil på grund af den usædvanligt høje inflation og generelle usikkerhed, der præger økonomien for tiden, så kan det være en god idé at starte et andet sted.

Her tilbyder SIXT, at du kan mini-lease i en periode på eksempelvis fire måneder.

Når du lejer en bil, vælger du en bestemt bilgruppe, men med mini-lease ved du derimod præcis, hvilken bil du lejer, og du kan på den måde bestemme mærke, model og farve.

I leasingperioden kan du endda skifte bilen ud undervejs og prøvekøre andre biler fra SIXT.

“Du køber en samlet pakke, hvor det hele er inkluderet. Det eneste, du skal fokusere på, er at tanke benzin eller strøm, og så er alt andet klaret for dig,” forklarer Karen Van Rijn.

Så tæt på som muligt

Du finder SIXTs danske afdelinger i seks danske lufthavne og centralt i en række byer rundt om i landet.

For SIXT er det nemlig vigtigt at være til stede lokalt for at kunne opfylde kundernes behov bedst muligt.

Hvor: Du finder SIXTs centrale afdeling på Margrethepladsen 3 i Aarhus C

“Det handler om at være så tæt på kunderne som overhovedet muligt og gøre det nemt for dem.

Vil vil gerne have den gode dialog, når en kunde kommer og henter bilen. På den måde kan vi være en del af lokalområdet og mærke, hvad der rører sig,” fortæller Karen Van Rijn.

Samtidig vil SIXT gøre en forskel og være en aktiv del af de lokalsamfund, hvor de er til stede.

I Aarhus kommer det bl.a. til udtryk ved, at SIXT har indgået partnerskab med AGF.

“Vi vil gerne sætte vores fodaftryk og gøre en forskel gennem de klubber, som vi er i partnerskab med.

Forhåbentlig skaber vi dermed også interesse for sport og fodbold, så det påvirker byerne i en positiv retning,” lyder det afsluttende fra Karen Van Rijn.

Du kan læse mere om mulighederne for at leje, mini-lease og købe biler gennem SIXT Danmark lige her

Del artikel

Andre læser også