Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Sjældent samlerobjekt: Videospil solgt for svimlende beløb

Af Freja Dumont

Byens lokale nostalgi-biks, PopCultGang, har netop lavet et utroligt salg. 

I forbindelse med butikkens åbning i september 2023, dukkede der nemlig et uforventet samlerobjekt op i butikken:

Et eksemplar af spillet “Super Mario Advance” signeret af selveste Super Mario-, Zelda- og Donkey Kongs skaber; Shigeru Miyamoto.

For mange er Miyamoto nok svaret på nutidens Walt Disney, og hans autograf er, præcis som Disney, også utroligt svær at komme i besiddelse af.

Solgt til en amerikansk samler

Spillet var oprindeligt en hovedpræmie i en konkurrence i det engelske “Official Nintendo Magazine” tilbage i 2002, og blev vundet af en nordmand, som butikken købte spillet af. 

Nu skifter spillet så hænder igen – denne gang til en amerikansk samler, som har købt spillet for et svimlende beløb på 50.000 kr.

Det er dermed det største beløb, der nogensinde er givet for netop dette spil, og et utroligt stort salg for PopCultGang, der gør de barske vintermåneder en smule lysere. 

I forbindelse med Valentinsdag den 14. februar, kan du få 14% på alle vintage varer i butikken, og hvis du står og overvejer at købe et spil til 50.000, kan det jo lige pludselig godt betale sig…

Derudover vil der være en skattejagt for alle der køber noget i butikken med en hyggelig vintage præmie samt mulighed for at skrive kærestebreve på unikt papir med sjove designs fra 80’erne – helt gratis. 

Del artikel

Andre læser også