ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Sjove aktiviteter og nye varer: Læg vejen forbi Luksusbaby i vinterferien

Af Freja Dumont

Februar kan godt virke lidt kold, kedelig og langsom – men ikke hos Luksusbaby!

Her er februar måned nemlig altid spændende, da butikkerne bliver fyldt til randen med nye forårsvarer.

Der er med andre ord rig mulighed for at gå på opdagelse i de nye varer, både online og i butikkerne, og gøre børnene helt klar til foråret, der venter lige rundt om hjørnet.

Derudover inviterer butikken på Ryesgade også børnene ind til sjove aktiviteter i vinterferien med mulighed for at få lagt ansigtsmaling, få en ”tatovering” eller give den store Luksusbamse en krammer.

Sjove aktiviteter og nye varer: Læg vejen forbi Luksusbaby i vinterferien

Populære mærker lander på hylderne

Snart lander de helt nye forårsvarer fra Konges Sløjd i Luksusbaby. Mærket byder på de flotteste print, fineste farver og sødeste mønstre og kommer allerede i butikkerne onsdag den 16. februar.

Dagen efter lander der nye var fra to andre populære mærker i butikkerne nemlig MarMar og Wheat.

”Vi ved, at vores kunder er vilde med overtøjet fra MarMar og Wheat. Så vi kan med sommerfugle i maven sige, at det er lige præcis det, der kommer i butikkerne torsdag den 17. februar.

Derudover kommer der også en masse forårstøj fra MarMar, som helt klart er et butiksbesøg værd,” siger Julie Møllenberg Juul fra Luksusbaby.

Du kan gå på opdagelse i det store udvalg lige her eller i de to butikker i hhv. Aarhus og Aalborg.

Sjove aktiviteter og nye varer: Læg vejen forbi Luksusbaby i vinterferien

Vinterferie hos Luksusbaby Aarhus

Hos butikken i Aarhus har man valgt, at der skal være nogle sjove aktiviteter for børnene i vinterferien.

Torsdag den 17. februar kan de yngste derfor komme til ‘tattoo torsdag’, hvor de kan vælge én valgfri Djeco tatovering.

Butikkens søde personale står klar til at hjælpe med at sætte dem på, og hvis børnene ender med at være helt vilde med deres tatovering, kan der købes en pakke med 2 ark for 39,95 kr.

Lørdag den 19. februar kan børnene komme ind og få lagt den flotteste ansigtsmaling, som også bliver lagt af stedets dygtige personale.

Det kan være alt fra en tiger til en sommerfugl til en mariehøne eller måske noget helt fjerde – det er udelukkende børnene, der bestemmer.

Hvis ansigtsmaling er et hit blandt de yngste, så kan ansigtsmalingen fra Grim’tout  også købe med hjem for 189,95 kr.

Sjove aktiviteter og nye varer: Læg vejen forbi Luksusbaby i vinterferien

Og så kigger Luksusbamsen naturligvis også lige forbi butikken – og han er helt sikkert klar på et kram eller til at få taget et billede, hvis børnene er.

Derudover har butikken i Aarhus valgt at udlodde 2 gavekort á 1000 kroner, som kan vindes på henholdsvis Facebook og Instagram.

I kan derfor deltage på begge platforme og således fordoble jeres chancer for at vinde. Konkurrencen kører helt frem til den 27. februar – så du har rigeligt tid til at deltage.

Spar penge på gode mærker 

For at der kan blive plads til alle de lækre nyheder, skal der ryddes op.

Og det er heldigt, for det betyder, at der er en del udsalgsvarer fra rigtig mange lækre mærker, såsom Konges Sløjd, Wood Wood, Wheat, MarMar, Petit by Sofie Schnoor og mange flere.

“I bliver næsten nødt til selv at aflægge butikkerne et besøg, så I selv kan bruge al den tid, I har brug for til at gå igennem alle vores lækre udsalgsvarer.

Hvis I uheldigvis ikke kan finde den størrelse, I leder efter i butikken, så hjælper vi glædeligt med at bestille hjem til butikken,” siger Julie Møllenberg Juul fra Luksusbaby.

Del artikel

Andre læser også