Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Bliv mesterbager: Sjove bagekasser med alt til bagningen

Af Freja Dumont

Muffins, chokoladebarer, donuts, flødeboller, mousse- og glazekager sætter rammerne for den nyligt opstartede virksomhed tæt på Aarhus, Nordic Crumbs.

Det er de to veninder, Charlotte Jantzen Holst og Pernille Mark Hedegaard, som sammen har skabt et bageunivers med opskrifter, bageudstyr, råvarer og såkaldte bagekasser, som er inspireret af de populære måltidskasser.

”Vi synes, der mangler nogle gode oplevelser, som man kan lave derhjemme og samles om som familie. Derfor har vi lavet vores bagekasser,” forklarer Pernille Mark Hedegaard.

Bliv mesterbager: Sjove bagekasser med alt til bagningen

Børnene kan også være med

Kasserne er skræddersyede, så du kan bage forskellige slags kager og bagværk.

De indeholder afmålte råvarer, udførlige opskrifter, udstyr og pynt. Det eneste, man skal købe selv, er kølevarer, og kasserne kan let bestilles via webshoppen.

“Med bagekasserne håber vi at kunne skabe nogle oplevelser for forbrugerne. Bagekasserne er noget, man kan være fælles om og hygge sig med at bage. Det er også noget, som børn kan være med til,” siger Pernille Mark Hedegaard.

Bliv mesterbager: Sjove bagekasser med alt til bagningen

Også noget for de øvede

De to veninder er også ved at udvikle kasser til dem, som ønsker at prøve mere komplicerede kager.

”Det kan eksempelvis være mousse og glazekager, som man ikke har haft mod eller overskud til at kaste sig ud i,” siger Charlotte Jantzen Holst.

De første bestillinger er allerede tikket ind, og de fleste kunder fra lokalområdet benytter muligheden for gratis afhentning.

“Det betyder enormt meget med opbakning fra lokalsamfundet, og med gratis afhentning i Stjær eller Åbyhøj er det altid muligt at få en god snak eller lidt tips og tricks,” lyder det samstemmende fra Pernille Mark Hedegaard og Charlotte Jantzen Holst.

Hvad: Bagekasser
Hvor: Bestilles online her eller afhentes i Stjær/Åbyhøj.

Del artikel

Andre læser også