ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Sjusket og slap sushi – Sino Sushi i Viby

Nogle gange bliver man skuffet, fordi ens forventninger ikke bliver indfriet. Naturligt nok. På sushifronten ser jeg ofte dårlig kvalitet. Umiddelbart forstår jeg det ikke, da sushi normalt ikke er topgastronomi. Hvor svært kan det være at lave en omgang anstændig sushi? Det spørgsmål kan jeg ikke svare på, men blot konstatere, at Sino Sushi i Viby ikke er blandt mine favorit sushirestauranter. De skal tage sig sammen, for den omgang sushi jeg vil anmelde her, var bare ikke god nok. Prisen i forhold til kvalitet var helt hen i skoven.

Sino Sushi i Viby

Slap omgang ris

Ved første øjekast så sushien ganske god ud. Det visuelle på mange af stykkerne var i orden. Men efter vi gik i gang med måltidet, ændrede vores holdning. Det skete ret hurtigt. Stykkerne var for bløde. De faldt ganske enkelt fra hinanden. Ikke et godt tegn. Derudover var risene ikke skarpe nok. Jeg syntes rent ud sagt ikke, at de smagte af noget. Vi snakkede om, at de måske havde glemt sushi-eddiken. Jeg ved det ikke, men risene smagte ikke af noget som helst. Synd og skam.

Voldsom sushi fra Sino Sushi i Viby

Vi bestilte en omgang blandet sushi til tre personer. Der var 46 stykker og prisen 330 kroner. Der var 12 stykker nigiri (risbolle med fisk på) og 36 ruller i forskellige variationer. Af dem, var de otte stykker hosomaki (ris rullet i Nori-tang). De var kæmpe store, og nærmest umulige at spise. At risene var så løst presset, at stykkerne nærmest faldt fra hinanden gjorde heller ikke opgaven nemmere. Nigiri stykkerne var bedre. Her var risene presset bedre sammen. Størrelsen på dem var bedre. En opfordring er, hellere mindre og flere stykker. Den opgave burde da være til at løse.

En omgang sushi fra Sino Sushi i Viby

Ud over det bestilte vi også Hot Sommer A. En menu på 18 stykker passende til en person. Prisen var 139 kroner. Der var et stykke nigiri med laks og et med tun. De 16 andre stykker var blandede ruller. Fint pyntet, men heller ikke her var ris og konsistens i orden. De bedste stykker var klart dem med spicy tun. De kan anbefales, og her sad smagen lige i skabet. Flere af dem, tak!

Hot Sommer A fra Sino Sushi i Viby

Der var otte stykker med tempura ebi (panerede tigerrejer), hvor dejen var blød, og rejerne med stor sandsynlighed aldrig havde set havvand.

Store stykker fra Sino Sushi i Viby

Som tilbehør valgte vi et par meget små bægre chilimayo og en teriyaki. 10 kroner per styk og 30 kroner i alt. Det er alt for meget for tre så små bægre. Det er ikke pengene værd.

Lidt nigiri fra Sino Sushi i Viby

Vi betalte 548 kroner for det hele. Der var rigeligt mad til tre personer, men måske for lidt til fire personer. Vi var ikke tilfredse med kvaliteten, og dermed heller ikke prisen.

Lidt af hvert fra Sino Sushi i Viby

Madens temperatur ved leveringstidspunktet

Normalt vil jeg gerne have, at takeaway er varmt, dog kun når det er varme retter, det drejer sig om. Når det er sushi eller andet, som skal være køligt, så skal det på ingen måde være varmt. Det her sushi var for varmt, også selv om det var meget koldt udenfor.

 

Leveret på aftalte tidspunkt

Ja, leveringen kom 12 minutter før aftalt. Just Eat havde skrevet en sms om, at maden kom før tiden. God stil.

 

Passer bestillingen – er alt med?

Ja, alt var som bestilt.

 

Råvarekvaliteten

Umiddelbart var den okay. Fisken lugtede ikke, men rejerne var helt udtørrede og smagsløse. Laks og tun var, som vi vurderede det, i orden.

 

Smag og velsmag

På en del af sushistykkerne var smagen i orden. Det var ikke nogen stor smagsoplevelse, men der var nogle kombinationer, som var ganske velsmagende. Risene smagte ikke af noget, hvilket trækker ned på den samlede vurdering.

 

Pris/kvalitetsforhold

Prisen var for høj, for den kvalitet vi fik leveret. Det var store stykker, så vi blev mere end mætte, faktisk måtte vi levne. Men smagen og kvaliteten stod ikke mål med prisen.

 

Leveringspris

49 kroner for levering af Just Eat. Det er en fair pris, især når maden kommer til tiden, og der er små 5 km at køre med den.

 

Emballagen og skånsom transport

Maden kom i en papirpose. Sushien var anrettet i plastikbakker. Intet var beskadiget eller ødelagt. På det punkt var vi yderst tilfredse.

Sini Sushi i Viby

Sino Sushi får det gule kort for deres sushi den dag. Vi håber, de tager vores kritik i denne anmeldelse til efterretning. Vi har før spist sushi fra deres afdeling i Frederiks Allé, og den oplevelse var en del bedre end den her. Det positive er, at det kun kan blive bedre i min bog.

Skrevet af Jan L. Pedersen 

 

Sino Sushi Viby

Skanderborgvej 213

8260 Viby J

Link til hjemmeside

 

Del artikel

Andre læser også