ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Skål i god vin: Ny vinbar åbner i Skolegade

Af Freja Dumont

Tequila Bar, farverige cocktails og morgenfester er blevet skiftet ud med vin i karafler, små tapas-anretninger og hyggelige stunder i skæret fra stearinlys.

I de gamle Mojo-lokaler på Skolegade 37 åbner der nemlig snart en helt ny vinbar med det muntre navn ’Sjovinisten’.

”Vi glæder os helt vildt til, at vi kan introducere vores gæster for konceptet, som lægger op til, at man kan sammensætte sin egen lille vinsmagning.

Vi skiller os lidt ud fra de andre vinbarer ved, at vi ikke kommer til at servere vin på glas, men derimod i små delevenlige karafler. På den måde kan alle i selskabet få smagt på nogle forskellige vine i løbet af en aften,” siger Mattias Buhl Pinna, der sammen med Troels Buus Thomsen fra Lecoq og Den Rustikke, står bag den nye vinbar.

Skål i god vin: Ny vinbar åbner i Skolegade

Vin og tapas med god udsigt

Udvalget af vine kommer til at spænde bredt og med alt fra konventionelle- til naturvine, som løbende vil blive skiftet ud på kortet.  Til sin vin kan man bestille lidt forskellige småretter som burrata, grønt og skinker fra pålægsmaskinen.

Lokalet på Skolegade er blevet renoveret siden den 1. oktober, og man kommer til at kunne sidde ved både høje og lave borde, mens man nyder udsigten fra de store vinduer ud mod havnefronten og Dokk1. Der udover bliver der også mulighed for at drikke sit glas vin fra stedets udendørsservering.

”Vi har gjort meget ud af, at stemingen skal være god fra det første sekund, man træder ind på vinbaren.

Vi har indrettet stedet med møbler, der ikke skriger af nyt, men som har stemning. Bardisken består af massiv egetræ, og vi går ikke på kompromis med kvaliteten – hverken når det gælder interiør eller vin.

Vi glæder os til at kunne åbne engang i løbet af maj, og vi tror, det bliver rigtig sjovt hernede,” siger Mattias.

Del artikel

Andre læser også