Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Skånsom og miljøvenlig træfældning i Århusområdet

Af Annoncør

Er du bosiddende i Århus eller det omkransende by- eller landskab og på udkig efter skånsom og billig træfældning? Så kunne Skovtop Aps være løsningen for dig!

Udover at være behjælpelig med hækkeklip og fjernelse af træstubbe, specialiserer Skovtop Aps sig i fældning af store træer oppefra og ned. Ved denne metode kravler man op i træet og skærer det ned stykke efter stykke.

Undgå brug af store maskiner

En af de største fordele ved denne metode er, at man undgår brug af store maskiner og kraner, når Skovtop laver Træfældning i Aarhus. Det er mere skånsomt for den omkringliggende natur, der ikke bliver kørt og trampet ned af de store maskiner. Du vil dermed ikke få revet hele din have op, blot for at få fældet ét enkelt træ. Derudover sparer du penge på ikke at skulle betale for lejen af de store maskiner. Det er også klimabevidst at undgå brugen af unødvendige maskiner, da man dermed sparer på brugen af brændstof. Dette, og mere, er nogle af grundene til, at Skovtop Aps er et af de mest populære firmaer indenfor træfældning i Århusområdet.

Træer i vanskelige placeringer

Én af de andre fordele ved at fælde træet oppefra og ned er, at det på denne måde undgås, at der sker ulykker, når træet ellers skal væltes, hvis du har et træ, der er placeret i en vanskelig position, f.eks. tæt på andre træer, bygninger eller elmaster.

Du kan få en uforpligtende samtale med en medarbejder fra Skovtop, hvor I sammen kigger på den pågældende opgave og også forventningsafstemmer ift. hvor meget hjælp, du gerne vil have af firmaet. Måske ønsker du kun, at de står for den egentlige fældning, men det kan også være, at du gerne vil have hjælp til at kløve pindet til brænde og få fræset stubben væk. Skovtop Aps er behjælpelig med det hele.

Del artikel

Andre læser også