Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Skab en ny og spændende verden med blomster i haven

Af Annoncør

Blomster må siges at være noget af det smukkeste og mest livsbekræftende du kan placere i din have. Skab dit helt eget ekstra rum med en have der spiller efter din fløjte og er præcis som den skal være i forhold til at gøre dig glad. Der er et væld af forskellige planter som du kan placere i haven og du kan allerede nu gøre de første forberedelser for en have der kommer til at blive et fryd for øjet resten af året. Når du skal på jagt efter nyt liv til haven, så er det noget af en blomsterverden der åbner sig. Sørg for at finde de planter der passer til dine behov, evner og ønsker og kom igang allerede i dag. 

Vil du også gerne have lidt mere liv i haven?

Det er ikke kun blomster der kan være med til at give liv, lys og glæde i haven, det er der også andre beboere der kan være behjælpelig med. Dyr er en måde at skabe meget mere liv med uforudsigeligt udsyn til mange timers fornøjelse fra havestolen. Du kan først og fremmest skabe de bedste betingelser for insekterne, ved at plante en masse blomster som du kan bruge som næring eller beskyttelse og således vil du se at der kommer fugle til din haven samtidig. Så skal e selvfølgelig gerne have et fuglebad, fuglehuse og andet der er nødvendigt for at de ønsker at slå sig ned. Du kan også skabe små oaser for firben og måske endda have fisk i en fiskedam og dermed skabe flere biotoper til mere liv i din have. 

Sørg for de rette redskaber til havearbejdet 

Blomster kan ikke plante sig selv og græsset kan ikke slås uden din hjælp. Havearbejde kræver håndarbejde og eventuelt også lidt maskiner for at gøre det hele lidt nemmere. I hvert tilfælde, så vil du ikke kunne klare det hele med dine bare næver. Sørg derfor for at du har det rette udstyr og de rigtige redskaber til havearbejdet, så ikke det bliver mere krævende end højest nødvendigt. Således vil du have tid til at nyde haven lidt mere end hvis du skal bokse unødvendigt med opgaver du ville kunne klare i et snuptag med det rette værktøj. Tag et kig på de opgaver som der skal gøres i din have og fyld redskabsskuret op med det rette værktøj i dag. 

Del artikel

Andre læser også