Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Skabte utryghed: Mand skød med bue og pil midt i Aarhus

Af Freja Dumont
Arkivfoto: Presse-fotos.dk
Arkivfoto: Presse-fotos.dk

Torsdag morgen kl. 08.19 modtog Østjyllands Politi en anmeldelse om, at en ukendt mand udviste utryghedsskabende adfærd, da han var blevet set være i besiddelse af en bue og dertilhørende pile på et grønt område ved Langenæs Allé i Aarhus C.

Det oplyser Østjyllands Politi i døgnrapporten.

Ifølge anmeldelsen var der tale om en form for en hjemmelavet bue og hjemmelavede pile, som manden stod og skød med i nærheden af boldbanerne i området, men ved politiets ankomst til stedet kort tid efter, var vedkommende forsvundet fra det grønne område.

Sigtet for at overtræde våbenloven

Østjyllands Politi fandt dog hurtigt frem til, at der var tale om en 43-årig mand, som boede i en lejlighed i nærheden.

Politiet rettede derfor henvendelse på mandens adresse og kom i kontakt med ham, hvorefter han blev anholdt uden dramatik. Anholdelsen fandt sted kl. 10.48.

Den 43-årige mand blev sigtet for at overtræde våbenloven ved at have været i besiddelse af en bue og dertilhørende pile på et offentligt tilgængeligt sted, hvorefter politiets afspærringer i området blev ophævet og manden taget med til nærmere afhøring.

Det er ikke politiets vurdering, at nogen personer har været udsat for nærtliggende fare i forbindelse med episoden, og Østjyllands Politi har ikke yderligere kommentarer til sagen.

Del artikel

Andre læser også