ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Skal de bare være jer to?: De bedste weekend aktiviteter for to i Aarhus

Af Annoncør

Weekenden sænker sig over smilets by. Måske har i haft en ualmindelig travl uge, hvor stress og jag har fyldt meget. De fleste af os ser meget frem til weekenden. Især i de perioder, hvor det er allermest hverdag, og hvor jobbet og karrieren kører på den store klinge. Og weekenden er da også en kærkommen ugentlig begivenhed, hvor verden står åben, og i kan lave lige præcis det, i har lyst til. Vigtigst af alt, så har i tid til ting og oplevelser, i næppe kan få til at passe i kalenderen fra mandag til torsdag. Er i et par, der bor sammen og begge har travlt, så giver det altså mening at bruge weekenden til at få noget afveksling. Det er her, det handler om jer og ikke alt mulig andet. Sæt tid af til at være sammen som par. I vil opleve, at det er noget i har brug for. Foruden sjove oplevelser og underholdende dage i weekenden, så er tiden sammen også med til at understøtte jeres forhold og holde gnisten ved lige. Men hvad skal i lige sætte på programmet, når i nu har gjort plads? Heldigvis er i placeret i smilets by Aarhus, hvor det ikke går stille for sig i weekenden. Danmark næststørste by byder på både musik, mad- og kulturoplevelser. Så det er bestemt ikke et dårligt bud at bevæge sig lidt ud på gaderne her til weekend. Men er du stadig en smule i tvivl om, hvor weekendens aktiviteter skal lede jer hen, så kommer her en række bud på de bedste weekendaktiviteter for to i Aarhus.

Annoncørbetalt indhold leveret af: TjekLån

En aften på sofaen

Måske en lidt skuffende start på denne liste? Men i skal endelig ikke undervurdere en god aften på sofaen som par. Her kan i lave lige præcis, hvad der passer jer, og hvad i har overskud til. Det kan være en god film eller en spændende serie i følger med i? I kan også tilberede et lækkert måltid sammen og hygge jer med det. Der er mange muligheder. Måske er det også smart af hensyn til jeres økonomi? Måske er tanken om en aften ude i byen allerede en anledning til, at i kigger efter de bedste samlelån til weekendens strabadser? Så hold aftenen derhjemme. Det er meget billigere. 

Tag til åen

Vil i mærke pulsen af Aarhus? Så tag en spadseretur langs Aarhus Å, hvor i finder forskellige barer, restauranter og cafeer. Her er både lidt at starte på og lidt at slutte på. I behøves bestemt ikke tilbringe hele aftenen samme sted. Udnyt aftenen til at prøve lidt forskelligt af sammen, og vær endelig nysgerrige. Natten er ung.

ARoS – et af byens varemærker

Er i til kultur og kunst, så har museet ARoS også åbent i weekenden, hvor i sammen kan gå på opdagelse i alt, hvad den moderne kunst har at byde på. Du kender måske museet bedst for den store regnbue-gang på toppen af bygningen, men faktisk så kan museet også prale af en særdeles omfattende samling samt en lækker cafe og en spændende gift-shop.

Del artikel

Andre læser også