Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Østers, caviar og bobler: Skaldyrsfestival på Aarhus Ø

Af Freja Dumont
Foto: Restaurant Havnærs Facebookside.
Foto: Restaurant Havnærs Facebookside.

Sommer er lig med skaldyr, lækre bobler, kold rosé og skønt selskab i gode venners lag.

Alt det – og mere til – får du, når Restaurant Havnær afholder skaldyrsfestival på Aarhus Ø til august.

Skaldyrsfestivalen løber af stablen fredag den 13. og lørdag den 14. august, og det bliver kokken Daniel Justesen, som kommer til at komponere den ultimative skaldyrsoplevelse med det bedste fra Limfjorden, Vesterhavet og vandene omkring Læsø.

Psst… Det bliver også muligt at toppe sin skaldyrsoplevelse med ægte Caviar med tilbehør, haps!

Restaurant Havnærs vinkort giver samtidigt mulighed for, at man på dagen kan vælge mellem store smagsoplevelser, der på sublim vis komplementerer de lækre skaldyr.

Bestil dine billetter her.

Gastronomi på højt plan

Når Restaurant Havnær åbner den 16. juli, bliver det med en af byens absolut flotte udsigter ud over Aarhus Bugt.

Ambitionen er at skabe et samlingspunkt i SHIP-huset i Aarhus Ø, hvor beboerne og resten af byen kan mødes.

Daniel Wulff Justesen står sammen med Restaurantchef Anne Mortensen bag den nye restaurant, hvor man hovedsageligt læner sig op ad den nordiske og franske madkultur, men tvistet på deres egen måde.

Visionen er at skabe gastronomiske måltider og oplevelser, hvor smagen er i fokus, og det innovative og visuelle er krydderiet.

Hvad: Skaldyrsfestival hos Restaurant Havnær
Hvor: Aarhus Ø
Hvor meget: 600 kr. per person. Kun imod forudbestilling – begrænset antal pladser per dag.