Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Skejby: Sunset Boulevard åbner ny restaurant 

Sunset Boulevard åbner ny restaurant i Skejby. Indlagte børn fra Aarhus Universitetshospital er med til at indvie restauranten, og åbningen forventes at blive den største i burger-kædens historie.

 

Sunset Boulevard slår den 27. september kl. 10 dørene op til en spritny restaurant på Skejbyvej 241 i det nordlige Aarhus. Trygfondens familiehus, som er en del af Børn og Unge-afdelingen på Aarhus Universitetshospital i Skejby, bliver en central del af festlighederne på åbningsdagen. Restaurantens ejer, Brian Houensgaard, glæder sig over samarbejdet.  

Jeg lider selv af en kronisk mavesygdom og var indlagt ad flere omgange som ung. Så jeg ved, hvor kedeligt det er at ligge deroppe. Nu vil jeg gerne give lidt igen og sætte kulør på deres hverdag, for det rammer mig simpelthen ekstra hårdt at se børn være indlagt på sygehuset, siger Brian Houensgaard, der har tilbudt transport af børnene og deres familier.

 

Børnene skal være med til at klippe det røde bånd. I øvrigt får de 50 første gæster, der køber en menu, et års forbrug af burgere. Det bliver en fantastisk dag, og meget gerne den største åbning af en Sunset-restaurant nogensinde, fortæller Brian Houensgaard.

Han vil også i fremtiden støtte de indlagte børn med kontante fordele. Så hver gang der bliver solgt en børnemenu i den ny Sunset Boulevard i Skejby samt den eksisterende på Klostertorv, går to kroner ubeskåret til Børneafdelingen. Samtidig får alle familier, der er indkvarteret i Trygfondens Børnehus 25 procents rabat i de to restauranter.

 

Plejehjem på tur

Mens børnene står i centrum på åbningsdagen, gæster et helt andet segment det nye spisested dagen før. Sunset Boulevard laver traditionelt en prøvemiddag aftenen inden en ny restaurant åbner.

 

Vi har inviteret det lokale plejehjem til spisning. På den måde kommer de ældre også lidt ud, og de får et gratis måltid og en anderledes oplevelse ud af det. I øvrigt sammen med alle de mange frivillige fra Trygfondens familiehus, som til daglig gør et fantastisk arbejde for de hårdt ramte familier, siger Brian Houensgaard.

Ny ejer stormer frem

33-årige Brian Houensgaard overtog 1. januar 2018 Sunset Boulevard-restauranten på Klostertorv i Aarhus efter næsten 15 års erfaring fra fast food- og conveniencebranchen.

Vi er superglade for at kunne udvide vores samarbejde med Brian Houensgaard, og det går stærkt! Det er ret unikt, at han i løbet af ni måneder er blevet ejer af to restauranter. Han har talent, gejst og gnist, og han engagerer sig i sine medarbejdere. Vi glæder os helt vildt til at se Brian og teamet brillere og for alvor udfordre det aarhusianske madmarked, siger Jens Broch, CEO i Sunset Boulevard.