ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Musikhuset: Skønheden og Udyret in Concert – et udødeligt kærlighedseventyr 

Musikhuset byder traditionen tro ind til en stor og kombineret familieoplevelse mellem jul og nytår, hvor Skønheden og Udyret in Concert indtager Store sal. Billetsalget begynder fredag den 23. marts klokken 10.00.

 

Musikhuset fortsætter traditionen med store oplevelser for hele familien mellem jul og nytår. Når året går på hæld bliver den moderne version af den animerede Disney-klassiker Skønheden og Udyret til en filmkoncert med musik af Aarhus Symfoniorkester.

Musikhuset: Skønheden og Udyret in Concert - et udødeligt kærlighedseventyr 

”Vi glæder os til at byde en masse familier velkommen til en helt fantastisk eventyrfilm krydret med smuk musik fra vores eget dygtige symfoniorkester. Skønheden og Udyret in Concert fik verdenspremiere i Londons Royal Albert Hall i december, og vi er stolte over, at Musikhuset bliver det første og eneste i Danmark, man kan få denne stærke oplevelse. Filmkoncerterne er utroligt populære, og vi ser frem til at give et helt nyt og ungt publikum en introduktion til klassisk musik i selskab med en film, de kender og elsker”, siger Musikhuset programchef, Mette Kier.

 

Fantastisk film og klassisk musik

Nu kan Disneys udødelige kærlighedseventyr om ydre og indre skønhed opleves som aldrig før. Med Aarhus Symfoniorkester, stort kor og solosangere live på scenen. De bringer Alan Menkens prisvindende musik til live på scenen, mens filmen spiller på det store lærred.

Arrangementet rammer ikke blot ned i traditionen mellem jul og nytår, men også en efterhånden lang række af de populære filmkoncerter, der blander store filmoplevelser med klassisk musik ved et dygtigt orkester. I løbet af 2018 spiller også fortsættelsen i de fantasifulde eventyr om Ringenes Herre og Harry Potter, samt James Bond-filmen Casino Royale i Store sal. Sidste år mellem jul og nytår var det en anden Disney-favorit I Frost, der blev vist I Store sal med en sal fuld af begejstrede gæster.

 

Kæmpe popularitet

Skønheden og Udyret udkom som animeret Disney-film i 1991 og opnåede hurtigt kæmpe popularitet i både Danmark og udlandet. Ligesom den moderne 2017-version blev en af de mest populære film sidste år. Herhjemme så 400.000 danskere den i biografen, og den blev på indtjeningssiden kun overgået af Star Wars: The Last Jedi. Dermed skriver filmen sig også ind i historien på top 10 over de bedst indtjenende film nogensinde.

Denne gang er det Emma Watson i rollen som Belle og med navne som Ewan McGregor, Emma Thompson, Ian McKellen, Dan Stevens, Luke Evans og Kevin Kline på rollelisten. Det originale soundtrack vandt både en Oscar og en Golden Globe for Best Original Score og en Grammy for Best Instrumental Composition for a Motion Picture or for Television.

Billetsalget til Skønheden og Udyret in Concert begynder fredag den 23. marts kl. 10.

 

 

ARRANGØR – MUSIKHUSET AARHUS

SKØNHEDEN OG UDYRET IN CONCERT – MUSIKHUSETS STORE SAL

LØR. 29. DECEMBER KL. 14 & 19.30 & SØN. 30. DECEMBER KL. 11.00

BILLETPRISER – 300 – 450 KRONER

 

Del artikel