Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Skole evakueret: Voldsomt vejr i Aarhus skaber store problemer

Af Freja Dumont

Et kraftigt regnvejr har ramt Aarhus og omegn, og de seneste timers målinger fra Danmarks Meteorologiske Institut (DMI) vidner om intet mindre en 35,2 millimeter regn på 40 minutter.

Grænsen for skybrud er 15 millimeter på en halv time. Alt i alt er der faldet 61 millimeter regn i lufthavnen det seneste døgn.

Senest er Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i Aarhus blevet evakueret på grund af nedfaldne loftsplader. 

Det bekræfter skolens kommunikationsafdeling over for TV2 Østjylland. De kan ikke fortælle, hvor mange elever det drejer sig om. 

Samtidig med evakueringen, oplyser Journalisthøjskolen i en mail til eleverne, at al undervisning tirsdag er aflyst, fordi der vælter vand ind i bygningen ifølge B.T.

“Det er derfor besluttet at aflyse al undervisning i dag. Det vil blive kommunikeret yderligere om situationen”, står der i mailen ifølge mediet.

Politiet opfordrer til forsigtighed i trafikken

Vejret skaber også store problemer i trafikken, og Østjyllands Politi advarer på mediet X om kloakdæksler, der hopper af og storevandmængder på vejen.

I følge Aarhus Stiftstidende er hele vejkrydset ved Viby Torv totalt oversvømmet, ligesom krydset Skovbrynet/Jyllands Allé står under mange centimeter vand.

På Stadion Alle, ved Musikhuset og mange andre steder i kommunen er tilstoppede vejriste skyld i, at vandet kommer i så store mængder, at det ikke kan løbe væk.

Meldinger om gaslugt i Aarhus

Østjyllands Brandvæsen meddeler på mediet X, at mange borgere i øjeblikket henvender sig, fordi de synes, der lugter af gas.

Lugten skyldes i følge brandvæsnet, at mange kloakker “lufter ud” med efterfølgende gaslugt.

Opdateres…

Del artikel

Andre læser også