Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Skudepisode i Aarhus: Politiet synligt til stede i villakvarter

Af Freja Dumont
Arkivfoto: Presse-fotos.dk (billedet har ingen relation til denne historie)
Arkivfoto: Presse-fotos.dk (billedet har ingen relation til denne historie)

Natten til torsdag ringede en anmelder til Østjyllands Politi med oplysninger om, at vedkommende havde hørt nogle høje brag, som højst sandsynligt stammede fra nogle skud.

Flere patruljer og hundepatruljer fra Østjyllands Politi blev derfor sendt til Snogebæksvej i Aarhus V, hvor anmeldelsen kom fra. Ved stedet fandt betjentene tegn på, at et skud var blevet afgivet mod en privat adresse. Det skriver Østjyllands Politi i en pressemeddelese.


Ingen personer på adressen kom til skade i forbindelse med episoden, og det har på nuværende tidspunkt ikke været muligt for politiet at finde nogen gerningsmand.

”Når der bliver afgivet skud i et boligområde – mod en privat adresse – er det naturligvis noget, der kan skabe utryghed for beboerne.

Derfor vil vi i eftermiddag køre til Aarhus V med vores mobile politistation, så borgerne kan komme forbi og få en snak med os,” siger politiinspektør i Østjyllands Politi René Raffo.

Stort fokus på tryghed i området

I løbet af torsdagen vil Østjyllands Politi foretage yderligere sporsikring i området, hvorfor politiet vil være særligt synligt til stede nær Snogebæksvej.

I den mobile politistation vil det være muligt at tale med politiet om det, man måtte have på hjerte. Politiet hører meget gerne fra vidner, der måtte have set eller hørt noget med relation til episoden, men vi taler også meget gerne med borgere, der måtte føle utryghed.

Den Mobile Politistation vil blive placeret på parkeringspladsen mellem Torpevænget og Kappelvænget og alle borgere er velkomne forbi i tidsrummet fra kl. 15.30 til kl 20.00.

Østjyllands Politi har pt. ikke yderligere kommentarer til pressen vedr. nattens skudepisode.

Del artikel

Andre læser også