ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Slagter Theilgaard: Efter 2 år i Aarhus – vi sælger økologi som aldrig før

Slagter Theilgaard, der ligger på hjørnet af Jægergårdsgade og M.P. Bruunsgade, kan i denne uge fejre 2 års fødselsdag, og efter 2 år på den aarhusianske madscene kan Theilgaard tydeligt se nogle tendenser.

 

”Som resten af gaden var vi ved vores åbning noget plaget af vejarbejde, men her to år efter vores åbning er vi rigtig glade for, at kunderne har holdt ved, og at der kommer nye til”, siger Jacob Vanggaard, der har været butikschef siden åbningen i 2016.

Slagter Theilgaard: Efter 2 år i Aarhus - vi sælger økologi som aldrig før

Der er løbende kommet flere produkter til, men der er særligt et område, hvor der siden åbningen har været stor efterspørgsel. ”Vi er en specialbutik, så service og kvalitet er en selvfølge, der aldrig går af mode. Men siden vores åbning har flere kunder efterspurgt hjemmelavede økologiske produkter. Derfor har vi udviklet og tilsmagt økologiske bacon, spegepølser, grillpølse og mange andre økologiske produkter, ligesom vi sælger friskhakket og udskåret økologisk svine- og oksekød” siger Jacob Vanggaard.

 

Hvem køber økologi?

Ifølge Danmarks Statistik er det alderen 25-44 år, der køber mest økologi, og det billede kan Jacob Vanggaard godt genkende. ”Det skal nok passe meget godt, og det er også en spændende kundegruppe, for de forlanger noget af mig som slagter – at jeg kan mit håndværk, kender produkterne og ved hvad jeg taler om” siger Jacob Vanggaard, der samtidig uddyber, at flere veksler mellem at købe konventionel og økologisk, mens nogle kun kommer for de økologiske produkter.

”Skulle jeg komme med en enkelt generaliserende bemærkning, skulle det være, at det nok mest er kvinder, der køber økologisk” siger Jacob Vanggaard med et smil.

I anledningen af fødselsdagen har Slagter Theilgaard tilbud på netop friskhakket økologisk svine- og oksekød til henholdsvis kr. 150 og kr. 200 for 2 kg, ligesom der er tilbud på økologiske bøffer.

Slagter Theilgaard: Efter 2 år i Aarhus - vi sælger økologi som aldrig før

Slagter Theilgaard åbnede dørene den 3. marts 2016, og var i 2017 nomineret til Byens Bedste i kategorien Food. Slagter Theilgaard er en familieejet virksomhed med 5 butikker i Danmark.

Del artikel