ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Slagterprisen 2018: Aarhus har Danmarks bedste slagter – Slagter-Riget er vinderen

Af Line Ingwar Karlsen

Aarhus’ stolte håndværksslagter, Slagter-Riget, har lige vundet prisen som Danmarks bedste slagter. Det er en stor anerkendelse til Mark og Bjarke, og hele teamet hos Slagter-Riget i M. P. Bruuns Gade. Det manglede bare, eller på høje tid, er vi mange som helt sikkert vil sige. Slagter-Riget har stadigvæk de stolte traditioner i behold, og sætter en ære i god vejledning og betjening.

Slagterprisen 2018: Aarhus har Danmarks bedste slagter - Slagter-Riget er vinderen

Slagterprisen handler om at højne fagligheden og motivationen til at tænke nyt. Om at løfte kødkategorien og fremme salget af kvalitetskød. Formålet med prisen er at anerkende de slagtere, der går forrest. Til glæde for forbrugerne og branchen. Prisen uddeles af Landbrug & Fødevarer, og siden den blev stiftet ved årtusindeskiftet, har 27 slagtere modtaget prisen. Slagterprisen til landets bedste supermarkeds- og privatslagtere uddeles igen i 2018.

 

Juryen i Landbrug & Fødevarer har kigget på de indstillede slagteres håndværk, butikkernes sortiment og iscenesættelse samt det at have kunden i centrum og kunne differentiere sig fra konkurrenterne. Slagter-Riget, Århus; Slagter Jacob, Kalundborg og Slagter Jesper, Farum fandt vej gennem juryens nåleøje. Netop på grund af stort kundefokus samt det at butikkerne tænker i anledninger – både i omstillingen af deres butik fra frokost til aften, men også i forhold til måltidsløsninger.

 

 

Del artikel