ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Slik-kometer åbner fysisk butik i Aarhus: Klar med nyt smart koncept

Af Freja Dumont

Det er ikke nogen hemmelighed, at vi danskere er vilde med vingummi-vampyrer, skumbananer, sure bubblegum flasker og sommerfugle.

Faktisk viser en undersøgelse, at vi i gennemsnit spiser 6,6 kilo slik og 5,7 kilo chokolade om året – hvilket faktisk giver Danmark den globale førsteplads for slikindkøb.

Den vilde efterspørgsel efter søde sager mærker de i den grad hos Laberlarven, som siden 2020 har været en online slikbutik med placering lige uden for Aarhus i Tilst.

Konceptet blev især et hit under den første corona-nedlukning, eftersom du kan sidde derhjemme og nøje udvælge alle dine yndlingsstykker.

På en god dag pakker de 15 medarbejdere hos Laberlarven faktisk helt op til et ton (!) slik om dagen.

Nu udvider slikuniverset med en fysisk butik på Frederiksgade i hjertet af Aarhus. Men det er ikke helt en butik, som vi normalt kender det.

Slik-kometer åbner fysisk butik i Aarhus: Klar med nyt smart koncept

Danmarks største udvalg af slik 

Når du træder ind i den lille butik på Frederiksgade, bliver du ikke mødt af hylde op og hylde ned med bland selv-slik som det første.

Til gengæld finder du iPads, hvorfra du kan udvælge det slik, du gerne vil have. Du kan også blot bestille hjemme fra og hente dit slik i butikken kort tid efter.

Og der er nok slik at vælge i mellem, for Laberlarven tilbyder nemlig omkring 500 forskelligt slags bland selv-slik, og har dermed det største udvalg i hele landet.

Hvert klik udgør en håndfuld på cirka 30 gram – og når ordren er afgivet, går medarbejderne i gang med at fylde de rette håndfulde i en eller flere slikposer, imens du sidder i ventesofaerne og kan følge med.

Slik-kometer åbner fysisk butik i Aarhus: Klar med nyt smart koncept

Højst 10 minutter senere kan du forlade butikken med din slikpose.

”Vi håber på at ramme den lidt yngre målgruppe, som ikke i så høj grad planlægger deres slikaftener, ligesom familierne, som ved de skal se Disneysjov og X Factor om fredagen, gør det.

I butikken kan man spontant komme ind fra gaden og få alt sin yndlingsslik pakket lynhurtigt. Det er både nemt og mere hygiejnisk end mange andre steder,” siger Frederik Schnell, medejer af Laberlarven.

Slik-kometer åbner fysisk butik i Aarhus: Klar med nyt smart koncept

Slik-kometer åbner fysisk butik i Aarhus: Klar med nyt smart koncept

Spørger man ejerne, hvorfor de har oplevet så stor succes, ligger svaret i, at de gør bland selv-slik tilgængeligt for alle og at de går ekstremt meget op i kvaliteten af deres slik.

“Vi åbner hver dag nye kasser med det meste af vores slik, og det gør, at vi altid kan garantere, at slikket er helt friskt og lækkert,” siger Frederik Schnell.

Hvis du også er kommet i slikhumør nu,  kan du besøge den nye butik på Frederiksgade 34 hver dag fra kl. 10-22 eller bestille dit slik på webshoppen her eller via Wolt her.

Del artikel

Andre læser også