ANNONCE
Slip for køen: Aarhus Street Food klar med nyt tiltag
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Slip for køen: Aarhus Street Food klar med nyt tiltag

Af Freja Dumont
Foto: Aarhus Street Food
Foto: Aarhus Street Food

Vi er mange der glæder os til den 6. maj, når Aarhus Street Food endelig kan genåbne.

De 24 køkkener i garagen står klar med alt fra god gammeldags mormor-mad til retter fra mere eksotiske himmelstrøg og selvfølgelig drikkevarer fra de fem barer.

Men næste gang du skal bestille en banh mí fra Banh Mí Bandits eller en pulled duck-burger med duck fat fries fra Duck It, behøver du ikke længere stå i kø for det. Aarhus Street Food har nemlig indført et helt nyt bestillingssystem, så du slipper for køen.

”Vi glæder os så meget til at kunne invitere gæster indenfor igen og til at introducere dem for vores nye system, som kommer til at gøre det meget lettere at bestille sin mad,” siger direktør Britt Vorre.

Slip for køen: Aarhus Street Food klar med nyt tiltag
Det nye bestillingssite bliver nemt og brugervenligt

Bestil maden fra dit bord

Ofte skilles selskabet, når den ene vil have pizza, den anden har lyst til burger og den tredje er til indisk.

Men nu skal I blot finde jer en plads på det hyggelige madmarked, tilgå det nye site via Street Foods hjemmeside eller en QR-kode og bestille det ønskede måltid – og så kan I ellers hygge jer med familien eller vennerne indtil bestillingstrackeren meddeler, at maden er klar til afhentning.

”Med vores nyudviklede bestillingssystem slipper gæsterne for at bruge tid på at stå i kø. I  stedet kan de bruge tiden på at sidde ved deres bord og hygge sig, mens de venter på, at deres mad bliver færdig.

Vi har jo tidligere kørt med konceptet ”ryk en balle, så er der plads til alle”, men de nye tider kræver afstand, og her kommer det nye bestillingssystem til at bidrage til, at man slipper for at gå rundt og klumpe sammen i køer,” siger Britt Vorre.

Nyt køkken hos Street Food

Måske kender du allerede Green Neighbour, som laver lækre, sunde og økologiske salatbowls?

Stedet havde tidligere køkken på det lukkede Aarhus Central Food Market, men nu kan du altså nyde godt af de lækre bowls som Mexican Bowl, Thai Bowl eller Chicken Cæsar Bowl, når Green Neighbour flytter ind hos Street Food.

Stedet har fire holdninger til deres indkøb samt hvordan de tilbereder deres mad: Maden laves fra bunden, leverandørkæden er transparent, valgene er bæredygtige og råvarerne er lokale.

“Vi er superglade for at kunne byde velkommen til Green Neighbour, som laver de lækreste måltidssalater.

Nu skal vi bare i gang med det, vi er bedst til – nemlig at lave lækker mad og servere en masse kolde fadøl for vores glade gæster. Selvfølgelig med fokus på at holde afstand og at spritte af,” siger Britt Vorre.

Del artikel