ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Småkold herreburger med saft og kraft – Burger Hut

Af Line Ingwar Karlsen

Den anden dag fik vi en omgang takeaway. Denne gang fra Burger Hut på Stjernepladsen i Aarhus Nord. Umiddelbart blev vi positivt overraskede, selvom burgerne var tæt på kolde da de blev leveret. De var desværre ikke varme, som de burde være.

Bolle med kvalitet og smag

Begge burgere var med grovboller. Hjemmebagte med gods i. Første store flueben for det. Klar et plus. Alle burgerne kan fås som 200 eller 400 grams modeller. En stor en til mænd og en lille en til kvinder og børn. Advarsel: Den på 400 gram kunne manden den aften ikke spise op.

God stil fra Burger Hut

Den lille burger på 200 gram var en bacon royal. Der var dobbelt bacon i den, hvilket var grunden til den røg i Just Eat indkøbskurven. Fin kødsmag og saftig. Suveræn bøf. Der var godt med blandet salat i bunden. Det så relativt frisk ud. Dressingen var sparsomt i mængde. 73 kroner var prisen og okay.

Flot og kold burger fra Burger Hut

Saftig og klassebøf – forrygende smag

Herreburgeren på de 400 gram var en barbecue burger. God BBQ sauce. Bøffen var klasse i denne her burger. Ord som saftig vil jeg bruge, selvom bøffen var halvkold. Den havde en lille smule rosa farve og med saft. Langt bedre end forventet. Hatten af for det. Prisen inklusiv kolde fritter var 127 kroner. Helt fair pris i min bog.

400 gram burger fra Burger Hut

Lidt for tamt brød – resten bestod

Sandwichen nummer 35 var i et helt lyst baguette og med kylling, bacon og grønt. Dertil valgte vi en amerikansk honningsennep. Det søde og stærke spillede godt sammen her. Af grønt var der salat, agurk, tomat og rødløg. Kyllingen var i store stykker. Brødet var frisk og stadig lunt, da vi modtog det, men lidt for hvidt efter vores mening. Tomaterne var for vandede. De smagte at stort set intet. Måske var det meningen. Jeg ved det ikke. På flere måder en fin sandwich, hvor der ikke var sparet på hverken kylling eller bacon, men ikke en der går over i historien – og vi vil ikke bestille den igen.

Lys sandwich fra Burger Hut

Penge direkte i skraldespanden

Chili Cheese tops til 22 kroner. Fire styk var der. Smagen var tam og prisen alt, alt for høj. Drop dem, det er penge ud af vinduet. Fatter ikke Burger Hut vil være bekendt at falde så dybt.

Drop dem her

Leveringstiden var perfekt

Vi bestilte maden gennem Just Eat. De kom små 20 minutter tidligere end forventet, men de havde underrettet os via sms om det. God stil. Hvem der var skyld i, at maden var kold, vides ikke. Men uanset det, så må mad som skulle være varm ikke leveres så kold.

Takeaway fra Burger Hut

Så er den mayo da vist også betalt!

Mayo til 19 kroner per bøtte af husets chilimayo og husets hvidløgsmayo. Om de var hjemmelavet var stærkt tvivlsomt – eller det er jeg ret sikker på, de ikke var. 38 kroner for to mindre omgange er for meget – og på ingen måde pengene værd. Fritterne var model lange og slanke. De var fint sprøde, selvom de var kolde.

Sprøde og kolde fritter fra Burger Hut

332 kroner for mad til tre – dyrt eller?

Og ja, den pris var inklusiv levering på 25 kroner. Prisen på burgerne var i orden – faktisk var de bedre end forventet til prisen. Hvis det med chili cheese og mayo trækkes fra, var oplevelsen i orden.

 

Vores vurdering

Klart meget bedre end forventet. Faktisk var burgerne så gode, at vi godt kan finde på at bestille dem igen. Salaten skal der arbejdes med. Den var ikke god nok. Bollen har vi kun ros til. Det sammen med bøffen. Sandwichen var okay, men heller ikke mere. Den er langt fra topniveau, men nu er det jo også burgere, Burger Hut slår sig op på.

 

En anbefaling herfra

Vi synes Burger Hut har noget at byde på. De bør finpudse deres sandwich og chili cheese. Ellers bør de være for gode til at servere småkolde burgere. Det holder ikke. Vi håber, Burger Hut lytter til vores kritik. Men uanset det, så laver de nogle anstændige burger i en by, hvor gode burgere er en mangelvare.

 

Burgerhut

Randersvej 23

8200 Aarhus N

Telefon: +45 86 16 74 18

 

Del artikel