ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Smag På Byen – restaurantfestival løber over 11 dage

Af Line Ingwar Karlsen
Smag på Byen
Smag på Byen

Så er billetsalget til forårets store restaurantfestival i gang. Mottoet er at få flere madoplevelser for pengene. Enkelt og til at forstå. Smag På Byen Aarhus er en festival for madglade, hvor omdrejningspunktet er spændende, gedigne og mindeværdige madoplevelser. Det sker på en række af byens gode restauranter. Konceptet er simpelt og nemt at overskue. Du får nogle ekstra oplevelser til en god pris.

 

For kun 250 kroner kan du spise 3 retter på de deltagende restauranter i de 11 dage eventen varer. Den 3-retters men er sammensat til lejligheden og repræsenterer restaurantens stil og niveau og er din chance for at (gen)opleve nye og kendte restauranter til en overkommelig pris.

 

Hvad er Smag På Byen?

Smag På Byen ramte Aarhus for første gang i efteråret 2014. Eventen faldt i så god jord, at succesen er blevet gentaget flere gange siden. I efteråret rykkede Smag På Byen også til Nordsjælland, hvor eventen blev modtaget med kyshånd.

 

Siden sidste Smag På Byen i Aarhus har vi fået mange forespørgsler på næste event. Derfor indleder vi passende 2016 med en ny madfestival med 17 gode restauranter ombord. Det kræver selvfølgelig noget af den enkelte restaurant at være med i Smag På Byen. René Slatanach, salgsdirektør for Smag På Byen, fortæller, “præmissen for som restaurant at deltage i Smag På Byen Aarhus er, at stedet kan og er indstillet på at levere en rigtig god madoplevelse, hvor man som gæst oplever, at man får meget værdi for pengene”.

 

Madoplevelser hvor du bliver mæt

Indtil nu har Smag På Byen Aarhus formået at give 20.000 mennesker gode madoplevelser, og det tyder på, at de langt fra er mætte! Derfor fortsætter Smag På Byen med at invitere aarhusianerne inden for på byens spændende restauranter.

 

Først til mølle

Det er ikke uden grund, at vi skriver ’først til mølle’. Bordene på de mest eftertragtede restauranter ryger normalt ganske kort tid efter, at billetsalget åbner.

 

Billetsalg

Billetter til Smag På Byen sættes til salg den 18. januar på smagpaabyen.dk. Glæd dig – og vær med til at smage på det hele, når Smag På Byen indtager Aarhus fra den 4. februar til den 14. februar 2016.

Køb billet her

 

Følgende restauranter er med:

Sechzehn

L’estragon

Slinger bistro

Fedet

Skovmøllen

Restaurant No. 19

Carlton

Le Coeur de L’île

Clemens Gastro og Bar

Lajmi

Salon salon

Cafe Faust

Globen Flakket

Himmel og hav

Sevags Grækeren

Ricks

Gemmestedet

 

 

Del artikel