Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Smag vinene: Nogle af Italiens bedste vinproducenter besøger Aarhus

Af Jan L. Pedersen

Søndag den 8. september inviterer Bichel Vine til stor Piemonte og Toscana-smagning på Varna Palæet i Aarhus. Det er en unik mulighed for at smage mere end 30 topvine fra nogle af de vigtigste italienske vinregioner og møde flere af producenterne selv.

 

”Vi har den seneste tid oprustet meget på vores italienske vinsortiment og er især stolte af vores udvalg af vine fra Piemonte og Toscana. Det fortjener et særligt fokus med en smagning af de helt store og nørdede, hvor der er mulighed for at gå i dybden med vinene fra de enkelte producenter.” fortæller Lars Bo Henriksen, direktør for Bichel Vine.

Smag vinene: Nogle af Italiens bedste vinproducenter besøger Aarhus

Til smagningen er der besøg fra blandt andre Luciano Sandrone i Barolo, som er et af de store kultnavne i Barolo, Scarzello i Barolo, Luigi Oddero i Barolo, Luigi Giordano i Barbaresco, Giovanni Almondo i Roero og Castello di Monsanto i Chianti.

 

Derudover kan man også smage vinene fra Cascina Luisin i Barbaresco, Le Potazzine i Montalcino, Conti Costanti i Montalcino og Ampeleia i Costa Toscana.

 

Få verdens bedste vinglas med hjem

For at give alle deltagere den optimale smageoplevelse har Bichel Vine lavet en aftale med deres glas producent Zalto, som producerer de fantastiske mundblæste krystalglas. Bichel har fået Zalto til at pakke deres fantastiske Bourgogneglas i 1-stk pakker, så alle deltagere får et Zalto Bourgogne glas til smagningen, og efterfølgende kan man så tage sit glas med hjem i en original Zalto-karton. Glasset har i sig selv en værdi af 300 kr.

 

Prisen for denne smagning inklusiv Bourgogneglasset fra Zalto er kun 495 kroner.

 

Køb billet her:

 

Tid og sted

Søndag den 8. september fra klokken 14.00 – 17.00

Varna Palæet
Ørneredevej 3
8000 Aarhus C

 

 

Del artikel

Andre læser også