Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Smagløsheden folder sig yderligere ud på Sway

Af anders@sommersangdigital.dk

DJ J.Dan, der natten mellem 10. og 11. juni indtager smagløsheden på Sway under Clemens Bro i det centrale Århus for fjerde gang under den buldrende overskrift ‘DJ J-DAN: Taste No More! – Tastelessness is Timeless 004’ , løfter nu lidt af sløret for, hvad der egentlig ligger bag hans faste punchline, “Tastelessness is Timeless”. Det handler nemlig ifølge den erklæret smagløse DJ ikke om kitsch-hits i metermål … men om, at banke banderne rundt om sin sædvanlige musikalske boldbane ned og væk.

 

Gå smagløs i byen og kom fordomsfri hjem!

Lyt på en ny måde til al den musik, du først lige om ét sekund opdager er vildt fedt. Eller til det, du måske havde glemt var fantastisk. Det er kernen i en ‘Tastelessness is Timeless’-aften, siger DJ J-DAN alias Jakob D. A. Nicolaisen.

“Smagløshed er tidløs – og det tidløse har til alle tider været efterstræbt”, blev det første gang annonceret ved DJ J-DAN‘s debut i december sidste år og igen til de opfølgende Sway-aftener i februar og april. Nu vender smagløsheden frontkæmper nr. 1 altså tilbage med sin egen definition af begrebet … og indtil nu har det danseglade publikum været helt med på at smide al smag overbord og boogie down til det vildtvoksende musikprogram.

 

Det er på Sway under Clemens Bro i Århus C – natten mellem fre. 10. og lør. 11. juni fra klokken 23.59-05.00

Del artikel

Andre læser også