Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Smashburgers og Belgian Fries: Nyt takeaway-sted åbner i midtbyen

Af Ane Johanne Damgaard

Der er efterhånden mange steder, hvor man kan få sig en stor snasket burger med pommes frites i Aarhus.

Men hvis du spørger os, er der altid plads til et sted mere.

Nu bliver der tilføjet endnu et sted til Aarhus’ burgerscene – og selvom de tilbyder lige præcis det, som de andre steder også gør – nemlig burger og fritter – så skiller de sig alligevel ud.

På Immervad 5B er der nemlig ved at åbne et helt nyt takeaway-sted under navnet Bro’s Burger and Belgian Fries.

Smashburgers og Belgian Fries: Nyt takeaway-sted åbner i midtbyen

Ekstra sprøde fritter

Burgeren er her en såkaldt smashburger med to bøffer, cheddarost, salat, løg, crunchy pickles, mustard og en hjemmelavet dressing inspireret af Big Mac-sauce.

“Vi kalder den The One and Only. Det er dén variant, vi har. Vi laver den både med en og med to bøffer, men vi anbefaler helt klart, at man bestiller den med to,” forklarer burgerbarens konceptudvikler, Turan Hasan.

Bøfferne er nemlig helt tynde og bliver stegt ved høj varme, så de både får en sprød overflade og masser af lækker grillsmag.

De har selv udviklet bollen, som minder lidt om en brioche. Den er dog ikke lige så sød, som man kender det fra en klassisk briochebolle, og så er den stegt i smør og bliver dermed fedtet på den helt rigtige måde.

Smashburgers og Belgian Fries: Nyt takeaway-sted åbner i midtbyen

Udover burgeren er de også ekstra stolte af deres pommes frites, som de har eksperimenteret sig frem til, så de nu kan lave dem til UG.

De laver nemlig 14 mm tykke belgian fries, der har været igennem en længere proces, hvor de blandt andet er blevet forstegt. Og det gør, at de bliver ultrasprøde med et helt blødt indre af belgiske kartofler.

De bliver krydret med havsalt og deres eget pommes frites-krydderi, som fremhæver kartoffelsmagen uden at overdøve den.

“Det er meget kendt i blandt andet Tyskland, Belgien og Holland. Da jeg skulle udvikle det nye koncept, tænkte jeg, at jeg skulle prøve noget nyt, som man ikke finder mange andre steder i byen,” fortæller Turan Hasan.

Som en del af konceptet får du sammen med din burger og dine fritter udleveret et par gule handsker for ikke at blive fedtet helt ind i den saftige burger og de greasy fritter.

Smashburgers og Belgian Fries: Nyt takeaway-sted åbner i midtbyen

Åbner snart

Det unikke ved Bro’s Burger and Belgian Fries er også, at de i weekenden holder åbent helt indtil kl. 05, så du har muligheden for at få et nyt stamsted at få styr på saltbalancen efter aftenens strabadser.

Menuen er helt simpel med én burger, fries og tre forskellige slags hjemmelavede dip: en chilimayo, en estragonmayo og en aioli – og den er allerede blevet taget rigtig godt imod.

De har nemlig allerede haft prøveåbent, hvor MigogAarhus blandt andet fik muligheden for at smage de nye burgere.

De åbner dog først officielt senere, da de lige mangler at få styr på lidt småting, før det hele spiller.

Den endelige åbningsdato er ikke fastlagt endnu, men de arbejder på højtryk for at blive helt klar.

“Vi kommer til at lave en grand opening. Og uden teamet kunne jeg ikke gøre det,” fortæller Turan Hasan.

Smashburgers og Belgian Fries: Nyt takeaway-sted åbner i midtbyen

Fries med softice

Konceptet er lige nu super strømlinet, og det bliver det ved med at være. Der vil dog på sigt blive tilføjet lidt mere til den skarpe menu:

“Vi får også snart softice på menuen. Her kan man vælge at få den toppet med karamel-, chokolade- eller jordbærsauce. Og så kommer vi som noget helt nyt til at tilbyde fritter med softice,” fortæller Turan Hasan.

Du har måske allerede prøvet at dyppe dine pommes frites i softice på McDonald’s. Men hos Bro’s bliver det altså en del af menuen, at du kan få loadede fries med softice.

Og så kommer der både loadede fries med cheddar og med chili con carne.

Planen er lige nu, at de kommer til at holde åbent alle dage fra kl. 11-22 – undtagen fredag og lørdag, hvor de først lukker kl. 05 om morgenen.

Del artikel


 


 


 


 


Udvalgte artikler

Mest læste historier i dag




 


 


 


 


 


 


Læs i kategorien

 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


Læs i kategorien