ANNONCE
Vestergade 51 udvider åbningstiderne: Genindfører den gamle smørrebrødsseddel
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Vestergade 51 udvider åbningstiderne: Genindfører den gamle smørrebrødsseddel

Af Line Ingwar Karlsen

Den relativt nye, danske restaurant i Vestergade har god vind i sejlene. De har succes med deres tarteletter, smørrebrød og ikke mindst de mange forskellige pariserbøffer.

 

Åbent alle ugens dage

Fra uge 14 holder Vestergade 51 åbent alle ugens dage. Søndag er det dog kun til frokost, så der er lukket søndag aften, men det er også den eneste aften, hvor der er lukket.

 

Den gamle smørrebrødsseddel

Før i tiden var det almindeligt med en smørrebrødsseddel, når man skulle bestille smørrebrød på en frokostrestaurant. Her stod alle stykkerne på, og ved simpel afkrydsning var det en smal sag at gå til. Vestergade 51 har taget de gode, gamle dyder til sig. De genindfører ganske enkelt smørrebrødssedlen.  

 

Tag 3 stykker – betal for 2

Der er 10 til 12 forskellige stykker smørrebrød på søndagssedlen. Det er jo en sjat. Vestergade 51 har valgt at lave et introtilbud, så du i en afgrænset periode får 3 stykker smørrebrød, men kun betaler for 2.

Vestergade 51 udvider åbningstiderne: Genindfører den gamle smørrebrødsseddel

Søndagsjazz til frokosten

 Søndag den 15. april er der ovenikøbet livejazz til frokosten. Lad os håbe, at foråret er kommet, og hvis de nye danske kartofler er på markedet, så er der smørrebrød med kartofler på. Jazztrioen sørger for hygge og musikalsk velvære.

Trioen, specielt sammensat til lejligheden, består af den virtuose guitarist Jens Christian Kwella, den unge og talentfulde trommeslager John Riddel og den levende legende på bas Jens Jefsen.

 

Se mere om smørrebrødet på Vestergade 51 her

 

Vestergade 51

Vestergade 51
8000 Aarhus C
Website

Del artikel