ANNONCE
Smukfest 2018: ​3 ruller ind med forstærkninger og ekstra udstyr
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Smukfest 2018: ​3 ruller ind med forstærkninger og ekstra udstyr

Festivalfeberen i landsbyen, Skanderborg, når de ultimative højder, når Smukfest inviterer inden for i Bøgeskoven. Igen i år ruller teleselskabet 3 ind med ekstra udstyr. Otte master bliver placeret rundt på festivalen og skal sikre, at de glade gæster kan uploade billeder og surfe på nettet ligesom derhjemme.

 

Når Skanderborg Festival åbner pladsen, og omkring 50.000 forventningsfulde gæster indtager årets Smukfest, så har 3 sørget for et toptunet netværk. Forbruget i 2017 var rekordhøjt, da i alt 15,9 TB data blev brugt på festivalen, hvilket svarer til en uafbrudt HD-streaming af Netflix i 294 døgn.

 

”På sidste års Smukfest gik der 15,9 TB data igennem 3’ netværk, og forbruget på festivalen endte med at være 24 % højere end i 2016. Det kræver noget særligt af netværket – og vi forventer igen i år, at gæsterne sætter datarekord. Derfor rykker vi ind med en massiv netværksforstærkning. Vores master er placeret højt og lavt for at sikre den bedste dækning – langt oppe i trætoppe såvel som i skovbunden,” siger Stefan Ring Støhrmann, som er ansvarlig for 3’s netværk på Skanderborg Festival.

 

Smukfest har udstyr otte steder i skoven, hvoraf fire af de mobile master er placeret i træerne. Igen i år har 3 en ekstra mobil mast med, som skal placeres ved campingområdet ”Skovlunden”.

 

Billeder og venner er det vigtigste

Der er efterhånden ikke tvivl om, at mobilen er en selvskreven følgesvend, når danskerne indtager sommerens festivaler under åben himmel. En undersøgelse, Userneeds har foretaget for teleselskabet 3, viser, at mobilen især bruges til at uploade billeder og videoer på festivalerne.

 

 

Her er en top 5-liste over, hvad festivalgængerne bruger mobilen mest til:

1. Filme eller tage billeder

2. Ringe til/skrive med venner på festivalen

3. Ringe til/skrive med personer uden for festivalen

4. Hold sig opdateret omkring nyheder, koncerter eller begivenheder på festivaler

5. Uploade/poste indhold på de sociale medier

Del artikel