ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Smukfest 2018: Her er de nye navne på madscenen

Skanderborg festivalen er sin egen. Og sådan skal det også være. Den bliver altid udsolgt med det samme, og det er uanset, hvem der spiller på scenerne. Smukfest, som det “nye” navn er, gør ikke meget ud af at skrive til pressen om, hvad de gør og ikke gør. Det er der nok andre, der gør. Men alle os, som elsker Smukfest, slubrer alle nyhederne i os med stor velbehag. Jeg har fundet ud af, hvad der er af nyheder på madscenen i år.

 

Generelt er mad-udbuddet på Smukfest stort og mangfoldigt. Her er ingen dogmer. Alle kan finde deres livretter i bøgeskoven. Tendensen er, at der kommer flere spisesteder, hvor du kan sidde ned og spise og drikke. Det har længe været et udbredt ønske fra flere af festivaldeltagerne.

 

Kähler Smuk Dining

Den kendte aarhus-restaurant, Kähler Villa Dining er ny i år. Smuk Dining er navnet. De byder på lækre, delevenlige gourmetretter i hyggelige rammer – som hvis du besøgte dine gode venner i deres hjem.

 

På menuen finder du både salte snacks til tømmermændene, smagfulde frokostretter, søde desserter og ‘Den Smukkeste Oplevelse’, som byder på snacks, bobler og seks serveringer. Prøv f.eks. Kählers pighvar med porre før eftermiddagens koncerter, eller saml kræfter til nattens fester med en omgang glaserede revelsben og knuste kartofler.

 

Hvis du er blevet træt af lunke dåseøl, kan du også få stillet tørsten i Kählers restaurant. Drikkevarekortet byder nemlig både på øl fra Kissmeyer, sodavand med og uden brus og mange skønne vine i flere prisklasser.

 

Du finder Kähler Smuk Dining i Kysselunden i nærheden af bøgescenerne.

 

 

Smukfest 2018: Her er de nye navne på madscenen

 

 

Entreé By Gastromé

Den 1-stjernede michelin-restaurant i Aarhus har også fundet vej til Skanderborg. Det er et plus af de store, at Smukfest har michelinrestauranter med på madholdet. Ubetinget ros for det. Der bliver, selvfølgelig, fokus på kvalitet og god smag.

Entreé By Gastromé vil helst sikker overraske, og i skrivende stund ved vi ikke helt, hvad det er for noget mad, de laver, men jeg tror på, at det bliver godt.

På Smukfest tilbyder folkene fra Gastromé et lille kig ind i, hvad de selv synes er smuk mad. Spændende, og det skal prøves.

 

 

Smukfest 2018: Her er de nye navne på madscenen

 

Kalunarisk

Kalunarisk er en gourmetrestaurant, og maden vil være lavet af de bedste råvarer fra Europa.

 

Udgangspunktet er udvalgte og gode råvarer og ikke så meget andet. Simpelt, men lækkert mad, som taler for sig selv.

 

Menuen:

Charcuteri Bræt

Ostebræt

Foie Gras Terrine

Caviar 10 gram, 30 gram og 100 grams dåser.

Verdens bedste skinke, 36 mdr. tørret Iberisk sortfods skinke.

Cecina, spansk oksekød, saltet, røget og tørret i 36 mdr.

Lækre lune spanske stege chorizo

 

Smukfest 2018: Her er de nye navne på madscenen

 

Guldanden

Hos Guldanden er der ikke så meget at rafle om eller tænke over – her står de klar med en lækker Pulled Duck Sandwich. De serverer kun den sandwich, men til gengæld er folkene mestre i at lave den.

 

 

Smukfest 2018: Her er de nye navne på madscenen

 

BUG SNACKEN

Velsmagende, sundt og bæredygtigt.

 

BUG SNACKEN er stedet for dig, der trænger til lækre kulinariske oplevelser og kærlighed.

 

De serverer velsmagende, sunde og bæredygtige lækkerier med spiselige insekter toppet med varme krammere. Det kalder de for BUGS And HUGS.

 

DU kan blandt andet prøve deres tacos med et sprødt tvist, levepostejsmadder uden r og lækre bugsnacks med masser af smag.

 

Hvorfor spise insekter?

  • Det smager lækkert!

 

Insekter bliver med deres unikke smagsprofiler anset som en delikatesse mange steder.

 

Det er helt normalt!

Du spiser allerede 500 insekter om året, igennem den mad du spiser, og 2 milliarder mennesker elsker at spise insekter hver dag.

 

Det er knaldhamrende sundt

Insekter er en SUPERFOOD og indeholder op til 69% protein og er rige på omega-3, vitamin B12, og fibre.

 

Det er dansk produceret

Alle insekterne er skånsomt blevet ovnristet i Aalborg.

 

Det er klimavenligt

Insekter kræver 2000 gange mindre vand – 12 gange mindre foder 12 gange mindre plads – og udleder 100 gange mindre CO2.

 

Smukfest 2018: Her er de nye navne på madscenen

 

 

Del artikel