ANNONCE
Smukfest: Nye, og friske, shuttlebusser kører efter planen
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Smukfest: Nye, og friske, shuttlebusser kører efter planen

Smukfest har netop indgået en aftale med Herning Turist – et af landets største firmaer indenfor busdrift. Selskabet har sendt tyve toptjekkede busser til Skanderborg, hvor de med virkning fra torsdag eftermiddag løbende sættes ind i festivalens køreplan. 20 nye busser indsættes.

 

 

Smukfest har desværre oplevet en del uregelmæssighed i kørslen med shuttlebusser mellem festivalens områder. Politiet har ved to lejligheder, onsdag og torsdag, lavet kontrol af de indsatte busser – og har desværre fundet fejl på flere af køretøjerne. Disse er så enten blevet repareret eller taget ud af drift. Dette har betydet store forsinkelser i eller indstilling af busdriften, i perioder onsdag og torsdag eftermiddag og ved hjemtransporten efter koncertslut onsdag.

 

At festivalen på den måde ikke har kunnet overholde køreplanerne – og dermed sikre publikum den vante kørsel mellem de forskellige områder, har klart været frustrerende for såvel festivalen som for dens publikum.

 

For at sikre driften af vores shuttlebusser resten af festivalen, har vi netop (torsdag eftermiddag) indgået en aftale med Herning Turist, der nu sender tyve af deres busser til Skanderborg, hvor de indgår i vores shuttlebusdrift, siger Smukfests talsmand Poul Martin Bonde.

 

Efter politiets kontroller de sidste par dage, har vi tolv af de oprindelige busser i drift (nytjekkede – og nysynede, hvor det var nødvendigt) – og disse suppleres nu med tyve friske busser fra Herning Turist, hvilket betyder at vi har overkapacitet på busområdet resten af festivalen. Vi har et fast antal busser der kører mellem festivalens områder – og det er ikke sådan at vi bare kan sætte flere ind, men med busserne fra Herning kan vi overholde vores køreplaner og samtidig være sikre på, at vi har busser i baghånden, uanset hvad der sker.

 

Vi er super kede af det i forhold til de gæster der har oplevet gener omkring shuttlebus- transporten på Smukfest og siger stor tak for deres måde at tage situationen på. Nu skulle det hele gerne køre normalt resten af festivalen, så vi igen kan koncentrere os fuldt ud om at lave den bedst tænkelige Smukfest, slutter Poul Martin Bonde.

Del artikel