Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

I kendte lokaler: Snart åbner ny stor sportsbar ved åen

Af Freja Dumont

I mere end 20 år er der blevet serveret brunch, aftensmad og alt derimellem i lokalerne på hjørnet, hvor Åboulevarden møder Skolegade.

Men i april lukkede caféen Globen Flakket, og siden da har lokalerne stået tomme. Lige indtil nu.

For snart kommer der nyt liv i lokalerne ved åen, og en ny amerikanskinspireret sportsbar med navnet ‘To Kolde’ ser dagens lys i slutningen af oktober.

“Vi glæder os virkelig til at slå dørene op til byens nye kæmpestore sportsbar.

Udover at vise masser af sport lige fra fodbold til Formel 1, kommer vi også til at afholde events såsom livemusik, comedy-shows, karaokeaftener, shuffleboard-turneringer og sportsquizzer.

Vi vil gerne gerne skabe et lille oplevelsesunivers for vores gæster, og To Kolde kommer til at samle en masse sjove aktiviteter under ét tag,” siger Frederik Schnell, som kommer til at stå for den daglige drift af sportsbaren.

Det er Restaurationerne, som bl.a. står bag Clemens, Kupé og Waxies, der med åbningen af To Kolde snart kan tilføje sted nummer 11 til listen over kædens barer, natklubber og restauranter i Aarhus.

Sport, shuffleboard og beerpong

Den nye sportsbar åbner i to etager. Den øverste byder på sport på de mange storskærme, mens du i kælderen kan give den gas på shuffleboards eller ved beerpong-bordet.

Det store lokale i kælderen kan også udlejes til større selskaber, og julefrokostbookingerne er allerede godt i gang hos den nye sportsbar, afslører Frederik Schnell.

Mad og drikke er også en vigtig del af sportsbaroplevelsen, og hos To Kolde kommer du til at kunne nyde øl, pitchers, snacks og pubmad som burgere, nachos, sandwiches og fish’n’chips.

Du kan besøge To Kolde alle ugens dage fra kl. 13 til midnat, mens weekenderne holder åbent helt til kl. 5.

Del artikel

Andre læser også