Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Så er det nu: Smukfest sætter endagsarmbånd til salg

Af Freja Dumont
Foto: Smukfest
Foto: Smukfest

Armbånd til hele ugen på Smukfest er et must for mange. Men i år blev der blev udsolgt på under en time, og hvad gør du nu?

Du skaffer dig et endagsarmbånd ved salgsstart tirsdag den 6. februar kl. 10.00, og så er sommerens højdepunkt sikret.

Du kan købe dit endagsarmbånd lige her

Noget for enhver smag

Der er så meget at opleve på Smukfest, at du aldrig når det hele – uanset hvilket armbånd, du har om håndleddet, når det bliver august.

Med op mod 200 acts fordelt på fem scener, 65 barer, 80 spisesteder og 200+ installationer, performances og lege, du kan være med i, er Smukfest med årene blevet en helt særlig totaloplevelse.

Flere navne er allerede blevet afsløret, og du kan bl.a. glæde dig til at opleve kunstnere som Dean Lewis, Deep Purple, Sam Smith og mange flere. Se det foreløbige program her

Så er det nu: Smukfest sætter endagsarmbånd til salg
Foto: Smukfest

Festivalen tiltrækker et usædvanligt bredt publikum, og det er lige, som det skal være.

”Vi, der skaber Smukfest, etablerer dybest set bare en ramme. Her er virkelig flot og hyggeligt, og vi har også sørget for, at der sker en hel masse og er tilbud for enhver smag.

Det er der så mange festivaler, der kan. Det unikke ved Smukfest er den ånd, der opstår i skoven, når 17.000 frivillige tager imod alle vores gæster, og vi alle fester sammen,” forklarer Kommunikationschef Randi Rehmeier.

En del af noget større

De frivillige er involverede i alle aspekter ved dét at planlægge, bygge og drive Danmarks næststørste festival.

De hjælper i bookingarbejdet, de kommer med idéer til finurligheder, de udvikler it-løsninger, bygger barer og restauranter, stiller tusindvis af Hotelte op, dirigerer trafik, betjener i barerne og passer rigtig godt på os alle sammen.

Det kan mærkes, når festen er i gang.

”Det betyder noget for os at skabe en fest sammen med andre. At være en del af noget større er nok et slidt udtryk, men det er altså dét, der er det allermest særlige ude i festivalskoven.

De frivilliges stærke sammenhold er en utrolig energi, som sammen med publikums nysgerrighed og begejstring giver de perfekte betingelser for en eminent og særlig fest.”

Partoutarmbåndene, altså armbånd til alle Smukfests otte dage, blev udsolgt på 56 minutter tilbage i november.

Fra den 6. februar er det muligt at købe endagsarmbånd via Smukshop.dk, så du har stadig chancen for at tegne sommerens vigtigste forsikring mod FOMO.

Endagsarmbånd giver adgang til campingområderne og festområdet Sherwood hele ugen.

Del artikel

Andre læser også