Nutelladrøm og croissant med blomme: Søde efterårsnyheder hos Jumbo
Efteråret sniger sig ind på os – og det betyder indendørs hygge med lune drikke og naturligvis noget sødt til.
Hos Jumbo Bakery & Eatery disker de både op med en god latte og et skønt udvalg af kardemommesnurrer, croissanter og surdejsbrød.
Og nu kan det populære bageri altså også friste med to helt nye, skønne efterårskager.
MigogAarhus tog i den gode sags tjeneste ned på det hyggelige bageri for at smage på sagerne – og du kan godt glæde dig.
Den første nyhed er en tærte med hasselnødde-frangipane (og til dem der ikke er inde i Den Store Bagedyst-lingo, er frangipane en mandel- eller nøddemasse, der oftest bruges som fyld i frugttærter). Derudover er der også chokolade cremeux med espresso på den skønne chokoladesag.
Den første bid bød på en cremet smag af nutella med et lille hint af mokka – men kaffesmagen var bestemt ikke gennemtrængende.
Den luftige chokolade cremeux og hasselnødde-frangipane fungerede virkelig godt sammen, og gav den velkendte nutellasmag. Dét kombineret med en sprød tærtebund smagte af en bid mere. Og en mere. Haps!
Den anden lille sag vi prøvesmagte var Jumbos nye ’Danish’: En croissant bagt med surdej, mandel-frangipane, bagte danske blommer og citronsirup.
En virkelig lækker efterårskage som kombinerer den syrlige smag fra blommerne med den sprøde croissantdej – begge dele helt perfekt bundet sammen af den søde mandel-frangipane.
Næste gang du er i tvivl om, hvor eftermiddagskaffen skal nydes, så kan du altså med fordel have Jumbo og deres nye efterårsgodter i overvejelserne.
Vi ved i hvertfald godt, hvor vi vil søge i ly for efterårsregnen de kommende måneder.