Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Slik og søde sager

Søde sager i Aarhus

Der skal altid være plads til en sød tand, og det er ingen undtagelse i Aarhus. Her finder du også dygtige bagerier og små butikker, hvor enhver sød tand vil blive tilfredsstillet. Om du er til kage eller bland selv slik i Aarhus, er der rig mulighed for at få opfyldt sukkerdepoterne både før og efter en lang dag med shopping i Aarhus.

Her hos Mig og Aarhus har vi samlet en kort oversigt over nogle af de bedste steder, du kan besøge, næste gang du skal finde en kage at have med til svigermor, eller der skal købes ind til fredagsslik med eller uden ungerne.

Der er altid plads til kage i Aarhus

Der skal altid være plads til kage til dessert. Eller også gøres der plads, bare fordi der er tale om kage. Heldigvis finder du mange små bagerier i Aarhus, der laver nogle af de lækreste kager, du kan forestille dig. Du kan altid finde en af flere butikker fra Lagkagehuset i Aarhus centrum, hvor dine tænder altid vil løbe i vand over de smukke kager. Lagkagehuset sælger selvfølgelig også brød, men det er uden tvivl kagerne, de fleste kommer efter.

Den søde tand skal ikke snydes for bland selv slik i Aarhus

Fordelt rundt i Aarhus vil du også finde mange små slikbutikker, der har gjort det til en udfordring at have mest muligt bland selv slik. Hver eneste slikbutik i Aarhus tager det som en personlig udfordring at have det mest imponerende udvalg af slik, hvilket gør det endnu sværere at gå forbi uden at blive fristet. Du kan altid besøge Laberlarven eller Stiftens Caramella, hvis den søde tand trænger til at blive fyldt op. 

Om det er børn eller voksne, har bland selv slik altid været et hit, og det samme gør sig  gældende i Aarhus.