ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Søger I medarbejdere i Aarhus?

Dette indhold er sponsoreret

 

Søger I hjælp til rekruttering af den næste medarbejder til jeres virksomhed? Adecco har specialiseret sig i rekruttering, og gør det på tværs af alle brancher, niveauer og har kontorer i hele landet. Når man i forvejen mangler medarbejdere, så er det svært at tilgodese ressourcer til rekruttering. Her træder Adecco til og står for en dybdegående rekrutteringsproces, hvor der er tid til at specialisterne kan finde de bedste kandidater til jobbet. Rekruttering i Aarhus kan derfor være en mulighed for jeres virksomhed, så I kan være sikre på, at I får udfyldt jeres ledige stilling hurtigst muligt.

 

Rekruttering via Adecco

Rekruttering i Aarhus er en ressourcekrævende proces. Det tager tid. Det koster penge. Og mange gange er search, select og rekruttering ikke HR-afdelingens kernekompetence. Derfor kan det være en god idé at få hjælp af specialister, der forstår jer og kandidaternes behov. Når Adecco løbende finder relevante kandidater, gennemgår de nogle faste processer:

  • Tjek af straffeattest og indhentning af referencer
  • Interview med kandidaterne ansigt-til-ansigt
  • Case-tjekker kandidaten, så de ved om de kan udføre arbejdsopgaverne
  • Og IQ- og personlighedstester, der giver et objektivt billede af kandidatens personlighed og kompetencer

 

 

Den gode erfaring

Det kræver som regel en del erfaring, når der er tale om rekruttering af kommende medarbejdere, da dette kræver et stort kendskab til, hvor man kan finde de gode kandidater, og hvor de forskellige stillingsopslag skal vises. Derudover kræver det en forståelse for, hvordan man matcher menneske og virksomhed, og dette er en af de største opgaver i sig selv. Derfor er det en god idé for jeres virksomhed at benytte jer af et rekrutteringsbureau, så I kan sikre jer, at I kommer bedst i mål med processen. Når I gør dette, så sikrer I jer også, at I får medarbejdere, som matcher jeres behov og virksomhedskultur. Det giver i sidste medarbejderglæde i sidste ende – både for nye og “gamle” kollegaer.  har en større forståelse for lokalområdet, og som har de værdier, som findes i området, i og omkring Aarhus.

 

 

 

Del artikel