Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Søhøjlandet: Landal GreenParks åbner stort indendørs legeland

Ferieparkkæden Landal GreenParks åbner stort indendørs legeland i Søhøjlandet til glæde og gavn for parkens gæster. Den nye indendørsaktivitet skal samtidig bidrage til parkens fortsatte vækst og fremgang.

 

Siden Landal GreenParks i 2018 overtog ferieparken Søhøjlandet mellem Aarhus og Silkeborg sammen med de fire øvrige ferieparker i Dayz Resorts, har der været fuldt blus på investeringen i nye aktiviteter og parkfaciliteter, så parken lever op til niveauet hos det førende europæiske feriepark-brand. Derfor udvider Landal Søhøjlandet nu sine tilbud til børnefamilier med et stort indendørs legeland, der ved indgangen til det nye år står klar til at tage imod legebørn i alle aldre.

 

”Vi er glade for at kunne præsentere et nyt, stort legeland i den gamle kongressal i Søhøjlandet. At opgradere parken med et nyt legeområde er helt i tråd med Landal GreenParks overordnede strategi om at skabe ferieparker med aktiviteter til børn i alle aldre – men også på alle tidspunkter af året. Det nye legeland er derfor med til at skabe en god sammenhæng mellem indendørs- og udendørsdørsaktiviteterne i Søhøjlandet og dermed højne konceptet i parken,” siger Salg- og Marketing Manager i Landal GreenParks Danmark, Kent Lodberg.

 

Med det nye legeområde rummer Landal Søhøjlandet både de klassiske ferieparkaktiviteter som badeland, legeland og minigolf, men også aktive naturoplevelser som mountainbiking, bueskydning, tømmerflådebygning og insektsafari. Et feriekoncept der har vundet indpas hos danskerne, viser tal fra Landal Søhøjlandet, der har haft en gæstefremgang på 28 % i 2019. En tendens der ser ud til at fortsætte ind i 2020, hvor Landal Søhøjlandet allerede er 34 % foran på bookinger.

Søhøjlandet: Landal GreenParks åbner stort indendørs legeland

Legelandet finder man ved siden af ​​børnenes kreative værksted i Landal Søhøjlandet, og det rummer blandt andet et stort klatretårn, hvor børn kan lege og klatre, men også mindre legeområder og borde, hvor børnene kan lege, tegne og være kreative. Gulvet er dækket af en blød polstring, der beskytter børnene under legetiden, og skyer lavet af et lydabsorberende materiale hænger ned fra loftet og vil hjælpe med at holde støjniveauet nede.